Crina are «crescătorie» de peştişori

1 47267 original jpg jpeg

Prezentatoarea a ştirilor sportive de la Antena 1, Crina Abrudan are o pasiune mai puţin obişnuită printre vedete. E o adevărată “colecţionară” de peşti. Are aproximativ 80, de diferite specii.

Descoperim în locuinţa Crinei numeroase acvarii. Ne povesteşte,cu însufleţire,istoria fiecărui peştişor,amănunte de-spre întreţinerea lor,despre felul în care se împerechează.

Abrudanca noastră e o adevărată enciclopedie piscicolă.“Avem un acvariu cu şapte caraşi,cinci peşti color şi doi sanitari. Într-un alt acvariu,avem 13 gupy şi într-o maternitate,vreo 30 de pui,tot de gupy. Mai avem şapte masculi şi zece femele de beta”,ne clasifică ştirista animăluţele ei acvatice.

“Aventura” cu peştii a început când s-a mutat la casă nouă cu iubitul,fostul fotbalist Gabi Popescu:“Am căutat pe Internet informaţii despre îngrijirea lor. Primul acvariu l-am cumpărat acum un an”.

La început,Crina spune că stătea cu orele în faţa acvariului:“M-am speriat foarte tare. Nu ştiam că peştii îşi pierd culoarea noaptea”.

Deşi ne-am aştepta ca o astfel de pasiune să fie una costisitoare,ei bine,îngrijirea zecilor de peştişori ai Crinei costă,lunar,aproape 10 lei.

“Mâncarea,pentru două luni,costă în jur de 25 de lei. Acvariul e câteva milioane,în funcţie de capacitate”,spune ea.