Culorile anului 2024 în design interior: cum să îți amenajezi locuința cu bun gust

Dacă unul dintre obiectivele tale pentru 2024 este să îți renovezi locuința, asigură-te că vei lua în considerare tendințele anului în materie de culori! Anul viitor vor fi la modă atât nuanțele discrete, cât și cele îndrăznețe. Descoperă o mică parte dintre ele în galeria foto de mai jos! 

image

Una dintre culorile anului 2024 va fi „Cracked Pepper‟, o nuanță închisă de negru, asemănătoare cu cea a piperului negru. Este o culoare elegantă și oferă o experiență senzorială unică (vezi imagini în galeria foto de mai jos!). O poți folosi la vopsirea pereților din baie, bucătărie sau din sufragerie. De asemenea, îți poți alege cu încredere o astfel de mobilă. La modă vor fi și chiuvetele în această nuanță. 

Citește și: Piese vechi de mobilier pe care le poți folosi și astăzi 

Renew Blue

Dacă nuanțele închise nu te reprezintă, poți alege „Renew Blue‟, un albastru deschis, oceanic, cu influență verde. Această nuanță conferă un sentiment de pace, fiind potrivită pentru persoanele care își doresc să se bucure de o atmosferă liniștită în locuință. La mare căutare vor fi ușile în nuanța Renew Blue! 

Thermal

O altă nuanță de albastru este „Thermal‟, descrisă ca fiind „un albastru fluid, revigorant și calmant‟. Poate fi o variantă excelentă pentru pereții dormitorului, bucătăriei sau dormitorului pentru oaspeți. De asemenea, poate fi folosită pentru camera copiilor. 

Ironside

Și verdele va fi la modă, respectiv „Ironside‟, o nuanță întunecată a verdelui măsliniu. Pentru o notă îndrăzneață, poți alege să îți mobilezi sau să îți accesorizezi locuința cu această culoare. Ironside poate fi nuanța perfectă pentru peretele principal din bucătărie sau sufragerie. 

Vezi și: Amenajări interioare în stil rustic și modern 

Limitless

O nuanță caldă, potrivită pentru persoanele care își doresc să aducă liniștea în locuința lor, este „Limitless‟, o variantă de bej, excelentă pentru ușa de la intrare, pereții din sufragerie și dormitor. De asemenea, mobila de bucătărie în această nuanță va fi la modă în anul ce urmează. 

Graham&Brown

Cei care iubesc natura pot fi atrași de „Graham&Brown‟, o nuanță de verde, excelentă pentru a fi folosită ca perete de accent într-o cameră de zi sau pe holul de la intrarea casei. De asemenea, la modă vor fi dulapurile în această nuanță cu feronerie aurie. 

Sursă foto: Pinterest, Shutterstock