Culorile anului 2024 în design interior: cum să îți amenajezi locuința cu bun gust

Dacă unul dintre obiectivele tale pentru 2024 este să îți renovezi locuința, asigură-te că vei lua în considerare tendințele anului în materie de culori! Anul viitor vor fi la modă atât nuanțele discrete, cât și cele îndrăznețe. Descoperă o mică parte dintre ele în galeria foto de mai jos! 

image

Una dintre culorile anului 2024 va fi „Cracked Pepper‟, o nuanță închisă de negru, asemănătoare cu cea a piperului negru. Este o culoare elegantă și oferă o experiență senzorială unică (vezi imagini în galeria foto de mai jos!). O poți folosi la vopsirea pereților din baie, bucătărie sau din sufragerie. De asemenea, îți poți alege cu încredere o astfel de mobilă. La modă vor fi și chiuvetele în această nuanță. 

Citește și: Piese vechi de mobilier pe care le poți folosi și astăzi 

Renew Blue

Dacă nuanțele închise nu te reprezintă, poți alege „Renew Blue‟, un albastru deschis, oceanic, cu influență verde. Această nuanță conferă un sentiment de pace, fiind potrivită pentru persoanele care își doresc să se bucure de o atmosferă liniștită în locuință. La mare căutare vor fi ușile în nuanța Renew Blue! 

Thermal

O altă nuanță de albastru este „Thermal‟, descrisă ca fiind „un albastru fluid, revigorant și calmant‟. Poate fi o variantă excelentă pentru pereții dormitorului, bucătăriei sau dormitorului pentru oaspeți. De asemenea, poate fi folosită pentru camera copiilor. 

Ironside

Și verdele va fi la modă, respectiv „Ironside‟, o nuanță întunecată a verdelui măsliniu. Pentru o notă îndrăzneață, poți alege să îți mobilezi sau să îți accesorizezi locuința cu această culoare. Ironside poate fi nuanța perfectă pentru peretele principal din bucătărie sau sufragerie. 

Vezi și: Amenajări interioare în stil rustic și modern 

Limitless

O nuanță caldă, potrivită pentru persoanele care își doresc să aducă liniștea în locuința lor, este „Limitless‟, o variantă de bej, excelentă pentru ușa de la intrare, pereții din sufragerie și dormitor. De asemenea, mobila de bucătărie în această nuanță va fi la modă în anul ce urmează. 

Graham&Brown

Cei care iubesc natura pot fi atrași de „Graham&Brown‟, o nuanță de verde, excelentă pentru a fi folosită ca perete de accent într-o cameră de zi sau pe holul de la intrarea casei. De asemenea, la modă vor fi dulapurile în această nuanță cu feronerie aurie. 

Sursă foto: Pinterest, Shutterstock  



Recente

Fibrom uterin jpg
Mira jpg
Cozonac impletit  Sursa foto shutterstock 266611979 jpg
Minitarte aperitiv  Sursa foto shutterstock 43811440 jpg
Cum poți realiza bijuterii handmade unice jpg
Pulpa de miel in foitaj  Sursa foto shutterstock 1661084821 jpg
Insecte in baie  jpg
femeie care mănâncă salată  foto   Shutterstock jpg
Oua umplute  Sursa foto shutterstock 1936397476 jpg
pasca fara aluat reteta selgros jpg
Cozonac cu nuca si stafide  Sursa foto shutterstock 257974991 jpg
Cele mai bune cereale pentru micul dejun  Sursa foto shutterstock 429528310 jpg
Curatenie de Paste jpg
sRGB 24 SU1 PR LINEN LDIV 01 6246 online jpg
Cum poți compune o ținută rock, dar extrem de feminină jpg
torturi jpg
shutterstock 239166247 jpg
Cheesecake cu visine  Sursa foto shutterstock 257497624 jpg
menstruatie jpg
mătuşă jpg