Cum arată o locuinţă subterană de peste 2 milioane de dolari. Te face să te simţi ca Alice în Ţara Minunilor

18 casa2 jpg jpeg

O casă verde şi colorată din Buffalo, Texas (SUA), a stârnit curiozitatea, după ce anunţul de vânzare a fost postat pe Internet. Locuinţa este subterană şi are o suprafaţă de 300 de metri pătraţi, trei dormitoare, două băi şi alte trei camere suplimentare.

Dacă imaginile te vrăjesc pe loc, preţul te face să te mai gândeşti puţin înainte de a scoate banii din buzunar. Proprietatea costă 2,25 milioane de dolari, scrie

12 casa12 jpg jpeg

Chiar dacă nu are lumină naturală, casa are un decor care aminteşte de toate frumuseţile naturii: pădure, mare, plajă. Iar mobilierul este simplu şi confortabil. Locuinţa este sustenabilă, ceea ce înseamnă că a fost realizată din materiale naturale, cu impact minim asupra mediului. Are şi câteva intrări mai speciale, care amintesc de căsuţele hobbiţilor sau de povestea „Alice în Ţara Minunilor”. Proprietatea mai are şi un lac cu punte, de unde poţi admira un peisaj frumos. 

17 casa3 jpg jpeg
stanga
dreapta
2 casa1 jpg jpeg
12 casa12 jpg jpeg
13 casa13 jpg jpeg
14 casa14 jpg jpeg
15 casa16 jpg jpeg
4 casa4 jpg jpeg
5 casa5 jpg jpeg
6 casa6 jpg jpeg
7 casa7 jpg jpeg
6 casa6 jpg jpeg
9 casa9 jpg jpeg
10 casa10 jpg jpeg
11 casa11 jpg jpeg
18 casa2 jpg jpeg
17 casa3 jpg jpeg

Arhitectul care a contruit casa a declarat pentru

că a luat în calcul intimitatea, dar şi securitatea, atunci când a gândit proiectul. Şi asta pentru că în zonă sunt dese furtunile şi tornadele. 

Sursă foto: boredpanda.com, realtor.com