Cum arată o simplă casă, labirit de locaţii diverse din alte epoci

1 73474 original jpg jpeg

O simplă casă a fost transformată în 25 de ani într-un loc magic. Decorurile camerelor sunt realizate în diferite stiluri care ne trimit înapoi în timp. CasoTeca îţi prezintă un proiect ambiţios: cum arată o simplă casă, labirit de locaţii diverse din alte epoci.

Doar în filme şi la muzee mai vedem astdel de camere decorate. Şi pe bună dreptate. În casa pe care o veţi vedea are peste 1.800 de antichităţi din toate colţurile lumii. Şi mai fascinant este faptul că fiecare cameră a fost amenajată într-un anume stil al unei epoci. Să treci prin toate camerele,ar însemna să faci o călătorie în timp şi spaţiu.

De la banal la magic

Văzută de afară,casa pare banală,în ton cu arhitectura din zonă,unde o familie îşi duce traiul liniştit. Aceată casă din Essex a fost cumpărată de John Trevillian în 1990. Atunci a început călătoria spre acest proiect personal,de a transforma casa cu trei camere în ceva cu totul şi cu totul special. Procesul a fost de a munci de la zero pentru fiecare cameră şi de a o reface. La final,niciun centimetru din ceea ce reprezenta vechea casă să nu mai existe. Astăzi,casa are 13 camere,fiecare decorată într-un alt stil,din altă epocă. Te poţi afla în Marea Britanie a anului 1852,în bucătăria tipic americană din anii ’50 sau într-un decor din Cambodgia din anii ’60.