Cum faci un covor, flori şi alte proiecte din ciucuri coloraţi

1 73374 original jpg jpeg

Pentru unii oameni, decorarea şi redecorarea case este un stil de viaţă. Aceştia îţi petrec mai tot timpul răsfoind reviste de amenajări interioare şi se gândesc cum ar putea implementa ideile văzute în propria casă. Pentru alţii, timpul este un lux, drept pentru care se ocupă de decorare doar la sfârşitul săptămânii.

Indiferent din care categorie faci parte,îţi recomandăm câteva proiecte pe care le poţi pune în practică. CasoTeca îţi spune cum faci un covor,flori şi alte proiecte din ciucuri coloraţi.

Cum faci un covor din ciucuri

Unul dintre cele mai simple,dar şi de efect proiecte,este să realizezi un covor din ciucuri coloraţi. Tot ce ai nevoie este de folie antiderapantă de pus sub covor. O găseşti la IKEA. O rolă cu dimensiunile de 67,5 centimetri pe 2 metri costă 12,9 lei. Mai ai nevoie de aţă de tricotat,în ce culori doreşti,foarfecă şi dispozitive de făcut ciucuri,care costă circa 26 de lei şi le poţi cumpăra de aici.

Dispozitive au patru dimensiuni şi odată cumpărate,poţi face mai multe lucruri,nu doar ciucuri pentru un covor. Dacă nu vrei să foloseşti instrumentele,poţi ruga pe cineva să te ajute cu … două degete pentru a face ciucurii.După ce ai făcut ciucurii,lasă două fire pentru a-i putea prinde de folia antiderapantă. Încearcă şi fă ciucuri de mai multe dimensiuni şi culori,iar pe măsură ce îi legi de folie,îţi vei da seama de câţi ciucuri mai ai nevoie.Descoperă mai multe despre cum poţi face un covor şi alte lucruri din ciucuri coloraţi pe casoteca.ro