Cum foloseşti corect albul şi negrul într-o baie cu stil

1 79586 original jpg jpeg

Cu siguranţă ştii cum arată o baie complet albă sau complet neagră. Totuşi, o combinaţie dintre alb şi negru poate face ca baia ta să inspire stil. De aceea, dacă vrei să mergi pe această variantă şi să-ţi renovezi baia, iată cum foloseşti corect albul şi negrul într-o baie cu stil.

Albul şi negru într-o baie nu sunt un stil în tendinţe – combinaţia s-a dovedit atât de puternică, încăt şi-a păstrat locul timp de mai bine de 100 de ani. Spre exemplu, multe dintre plăcile ceramice, cu alb şi negru, păstrează stilul lansat în epoca victoriană.Şi cum obietele sanitare cele mai folosite sunt cele albe, un adaos de negru pentru contrast este o modalitate uşoară de a face o declaraţie în stil puternic. Indiferent că îţi place stilul tradiţional, avangardist sau orice alt stil, albul şi negru funcţionează pentru oricine. Iată câteva sfaturi cum să le foloseşti corect atunci când renovezi.

Cum foloseşti corect albul şi negrul într-o baie cu stil

Foloseşte un zid cu accente. Spre exemplu, faianţa neagră pusă în modelul din imaginea de mai jos este potrivită pentru a oferi un fundal de excepţie pentru oglinzi şi aplicele din alamă. Pentru un plus de stil, foloseşte plăci ceramice care au cheia grecească pentru a contura marginile podelei.

Alege un fundal artistic. Tapetul grafic din această baie face o declraraţie puternică. Alege un o chiuvetă pe piedestal sau suspendată în locul dulapurilor, tocmai pentru ca desenul grafic să fie continuu.