Cum poţi avea mai multă intimitate în grădină

1 75446 original jpg jpeg

Astăzi, casele se construiesc tot mai aproape unele de celelalte, iar curţile sunt din ce în ce mai mici. Iar acest lucru duce la dispariţia acelui sentiment de intimitate. Dacă nu vrei ca vecinii să te spioneze, CasoTeca îţi propune soluţii pentru mai multă intimitate în grădină.

Poate că vrei să faci un grătar şi să iei masa cu prietenii sau familia în curte, dar copilul vecinului tot vine la gardul comun. Apoi vine şi mama, iar mai târziu îşi face apariţia şi tatăl, iar mai târziu ajungi să fii nevoit/ă să-i inviţi la masă.

Sau poate că ai o vecină care nu are altceva mai bun de făcut decât să stea la pândă de după perdea. Oricare ar fi situaţia, important este să ştii că ai la dispoziţie câteva soluţii pentru mai multă intimitate în grădină.Una dintre soluţii este folosirea unor ghivece cu iederă. Le poţi amplasa fie pe câteva rafturi, fie le atârni de partea de sus a terasei. Astfel vei avea o cortină verde care te va feri de ochii curioşilor. Sau poţi planta corn de iederă, o plantă care creşte foarte repede şi pe care o poţi extinde cu autorul unor fire de aţă.

Citeşte mai multe despre modalităţile în care poţi avea mai multă intimitate în grădină pe casoteca.ro

Credit foto: www.pinterest.com