Cum să foloseşti oglinzile pentru Feng Shui în casă

1 72850 original jpg jpeg

Numită aspirina Feng Shui, oglinda poate face minuni atunci când este utilizată în mod corespunzător. Utilizarea inteligentă a oglinzilor va face ca spaţiul să pară mai mare şi mai luminos, dar atrage şi energia belşugului şi calmului. CasoTeca îţi spune cum să foloseşti oglinzile pentru Feng Shui în casă.

Desigur,este foarte important să ştii exact ce să faci cu oglinzile,deoarece o amplasare aleatorie a acestora,indiferent de cât de frumoase sau atrăgătoare vizual sunt,pot aduce de multe ori energie negativă în casă.

Cum să foloseşti oglinzile pentru Feng Shui în casă

Tocmai că este unul dintre cele mai simple moduri de a transforma o cameră mică,CasoTeca vine în ajutorul tău şi îţi spune cum să le amplasezi corect. Iată mai jos câteva exemple bune,dar şi negative,de la cum pui oglinda în holul de intrare,până la dormitor,pentru a înţelege magia oglinzilor în a aduce energie pozitivă Feng Shui.Amplasarea unei oglinzi în holul de intrare aduce de obicei o energie Feng Shui bună din mai multe motive. Oglinda aduce mai multă lumină în holul de la intrare care este de multe ori mic,dar funcţionează şi la nivel practic,pentru că poţi să-ţi verifici înfăţişarea înainte de a pleca de acasă.Descoperă mai multe despre modul în carefoloseşti oglinzile pentru Feng Shui în casă pe casoteca.ro