Cum să scapi de ochii vecinilor cu ajutorul foliei decorative

1 73069 original jpg jpeg

Trăim în oraşe mari, în apartamentele din blocurile construite aproape unele de celelalte. Unii dintre noi stau la parter, iar alţii pot schimba canalele la televizorul vecinului, atât de aproape sunt construite blocurie.

Şi pentru că orice familie are nevoie de intimitate,CasoTeca îţi spune cum să scapi de ochii vecinilor cu ajutorul foliei decorative.

Fie că te confrunţi cu una dintre aceste probleme,fie vrei doar să aduci un aer proaspăt în cameră şi vrei să decorezi ferestrele,am găsit cea mai simplă variantă de a face acest lucru. Şi nu trebuie să te muţi ca să scapi de ochii vecinilor curioşi.

Cum să scapi de ochii vecinilor cu ajutorul foliei decorative

Partea şi mai bună este că se găsesc modele chiar şi pentru pretenţioşi. Şi nici nu trebuie să cheltui o grămadă de bani. Folia decorativă pentru geam vine în diferite modele,culori şi se aplică foarte uşor,pentru că este autoadezivă. Iar dacă te vei plictisi de ea,o poţi schimba cu uşurinţă oricând. Trebuie să mai ştii că acestea permit ca lumina să pătrundă în încăperi.  Se găsesc însă şi folii decorative care sunt special concepute pentru protecţie împotriva razelor solare. Probabil că mulţi dintre cei are stau la etajele superioare se confruntă cu această problemă pe timp de vară şi sunt nevoiţi să folosească tot felul de improvizaţii precum folia de aluminiu. Sau să ţină perdelele trase tot timpul.