Cum să-ţi petreci sărbătorile fără bătăi de cap dacă ai musafiri

1 78942 original jpg jpeg

Îţi place să primeşti în vizită familia şi prietenii dragi. Aceştia pot rămâne la tine cîteva zile, iar tu îţi faci deja lista de cumpărături, meniul şi faci toate pregătirile necesare. Dar, trebuie să ştii care sunt lucurile esenţiale pe care le poţi face. Însă şi pe care nu le poţi face. Pentru a te bucura alături de cei dragi, CasoTeca îţi spune cum să-ţi petreci sărbătorile fără bătăi de cap dacă ai musafiri.

Listă de cumpărături, meniu, ce se mănâncă la fiecare masă, care unde doarme, ce lucuri puteţi face împreună pentru a petrece timpul liber. Toate acestea sunt o groază de detalii care trebuie puse la punct înainte ca musafirii să vină la tine. Iată câteva sfaturi care te vor ajuta să treci mult mai uşor peste această perioadă încărcată din an.

Cum să-ţi petreci sărbătorile fără bătăi de cap dacă ai musafiri

Oferă un mic cadou de bun venit

Arată-le oaspeţilor tăi că eşti mulţumit/ă că sunt cu tine de sărbători printr-un mic cadou în dormitorul lor. Şi când vorbim de un mic cadou, mic să fie! Poate fi un săculeţ cu potpourri sau de ce nu, pliante cu un film la cinema sau cu atracţiile locale. În plus, o vază cu flori proaspete nu strică! Nu uita să le laşi şi un bileţel de “Bun venit!”.