DECO Imprimeuri care înveselesc locuinţa

1 46759 original jpg jpeg

Dacă afară e vreme posomorâtă, nu trebuie să fie la fel şi-n casă. Nu te lăsa păcălită de aerul tern al toamnei, ci înveseleşte-ţi casa cu culori şi imprimeuri care îţi amintesc de primăvară.

Articole pe aceeaşi temă:5 idei să-ţi personalizezi casa,Sufrageria,camera vedetă în sezonul rece

Designerii de interioare au stabilit care sunt tendinţele pentru această iarnă:tapet în dungi sau cu forme geometrice,imprimeuri florale,accesorii cu modele,desenelipite pe pereţi. Noi îţi propunem:

Perne vesele

Un buchet de floriaranjat într-o vază dă un aer romanticşi primitor încăperii în care se află. La fel şi imprimeurile florale de pe perne sau lenejerie. Găseşti în magazinele de decoraţiuni feţe de pernă sau seturi de pat gata imprimate sau poţi să le confecţionezi singură din diverse materiale.

Tapet cu linii

Nu doar şalurile sau cămăşilepot avea dungi,ci şi tapetul de pe pereţi. Acest model dă un aer foarte elegant încăperii,iar dacă e în ton cu mobila şi obiectele decorative,ţi-e mai mare dragul să-ţi petreci timpul în camera respectivă. Alege un tapet în culori nu prea ţipătoare,ci mai mult naturale (bej,crem,bleu,maro închis,verde).

Abţibilduri pe pereţi

Foto:www.lipicios.ro

De ceva timp,au apărut şi la noi în ţară abţibildurile speciale pentru pereţi,comercializate fie online,fie în magazinele de specialitate. Lipeşte pe peretele din camera de zi sau pe cel din camera copiilor un desen care-ţi place sau un anumit model prestabilit. Stickerele se găsesc în mai multe culori,se aplică uşor,fără adeziv,şi dau un aer interesant camerei. (http://www.lipicios.ro).

Perdele şi covoare cu imprimeuri

Rupe monotonia din camera de zi alegând o perdeagalbenă,cu modele geometrice. Asorteaz-o cu un covor simplu,maro şi cu o lenjerie de pat albă,cu dungi maro şi galbene.