Dragă Moş Crăciun – Ce-i aduci unui pasionat de maşini?

1 72432 original jpg jpeg

Dragă Moş Crăciun, n-am luat nicio amendă de circulaţie. Am fost un şofer foarte cuminte. Nu am tăiat calea nimănui, am dat semnal când am schimbat direcţia de mers şi nici nu am depăşit viteza legală. Deci ce-mi aduci?

Pentru un pasionat de maşini,automobilul propriu face parte din familie. Să nu te miri că i-a găsit deja un nume care se termină în A sau în Y. Ba poate chiar i-a împrumutat numele de familie,ca şi cum ar fi luat maşina de soţie. Ar fi în stare de orice pentru… Baby Popescu! Dar cum îl faci fericit pe posesorul lui Baby?

1. Produse de curăţat interiorul maşinii

Pasionaţii de maşini îşi ţin maşinile nu curate,ci strălucind de curăţenie. Ştiu cam tot ce apare în materie de produse pentru jante,protecţie a vopselei caroseriei,întreţinere a pielii de pe bord şi de pe scaune. Aşa că trebuie să te documentezi serios înainte să faci pasul acesta. Poţi chiar să-l întrebi:“Vai,dar maşina ta arată impecabil,cum reuşeşti?” Cu siguranţă,îţi va face teoria chibritului,dar e important să reţii nişte denumiri de produse pe care le foloseşte.

2. Un joc cu maşini

Dacă nu le are deja pe toate în colecţie,un joc care îl duce în lumea virtuală a curselor auto îl va face cu siguranţă fericit. Forza Motorsport,Need for Speed,Project CARS sunt câteva dintre cele mai populare. Important este să-l poţi lua din faţa calculatorului sau din faţa consolei la un moment dat.

3. Mănuşi de condus

Aşa-i că arată bine? Le-ai văzut în Fast &Furious,le-ai văzut în Need For Speed,deci ştii exact ce cauţi. Trebuie să verifici însă materialul. Un material bun permite o priză bună pe volan şi,evident,împiedică sau absoarbe transpiraţia palmei.Recente

Prajitura cu zmeura, caramel si migdale  Sursa foto shutterstock 222868774 jpg
Aurul verde contine colagen si previne caderea parului  Sursa foto shutterstock 156425315 jpg
Ghid de calatorie cu copiii  Sursa foto shutterstock 622990619 jpg
Painici cu usturoi  Sursa foto shutterstock 85029145 jpg
carente jpg
Alimente inghetate jpg
clickpentrufemei (1) jpg
Tarta de vara  Sursa foto shutterstock 2021914094 jpg
stres jpg
constipație jpg
Alimentele ultraprocesate jpg
Floarea de hartie este si remediu naturist  Sursa foto Pixabay jpg
Legume cu usturoi  Sursa foto shutterstock 1790228171 jpg
căldură  foto   Shutterstock jpg
dulap cu haine jpg
Curățenia și ordinea de acasă nu au fost niciodată atât de simple jpg
Vrei sà scapi de mirosurile neplÃcute din bucÃtÃrie ta când gÃtesti Iatà câteva trucuri care te pot ajuta în acest sens (1) jpg
Ce este rejuvenarea vaginla si cum iti dai seama ca a venit timpul sa apelezi la ea jpg
Ai parul deteriorat Vezi cateva metodele de ingrijire care ii vor reda aspectul sanatos jpg
Chec cu zmeura  Sursa foto shutterstock 146752931 jpg