Feng Shui. Cum să folosești cojile de portocală pentru a atrage bogăţia în casa ta

Ritualul cu coji de portocale pe care îl recomandă Feng Shui poate aduce abundenţa şi prosperitatea în casa ta şi la locul de muncă.

image

Feng Shui este o disciplină străveche care caută să redea armonia în case prin aranjarea obiectelor și amplasarea plantelor astfel încât energia să curgă în favoarea celor care locuiesc printre ele. Conform Raymond Lo, autorul cărţii „Feng Shui‟, „studiul feng-shui reprezintă studiul influenţelor ambientale asupra vieţii omului. Aceste influenşe sunt împărţite în două categorii -  ambientul fizic, tangibil şi forţele invizibile, intangibile.

Literal, feng înseamnă vânt sau aer, iar shui înseamnă apă. Într-un sens mai larg, shui are aplicaţii mai extinse şi cuprinde şi referinţe fizice. Cu referire la oraşele moderne, el include drumuri, străzi, şosele suspendate, clădiri. Cuprinde mediul fizic, tangibil. Feng este mai greu de explicat. El nu se referă doar la vânt şi aer, ci şi la ceva abstract şi intangibil. Este un fel de forţă invizibilă, care nu poate fi văzută numai cu ochii.‟

Această filozofie chineză de peste 3.500 de ani, urmărește echilibrul energiei persoanei, prin distribuția și orientarea spațiilor în care se desfășoară activitățile zilnice ale acesteia, casa și locul de muncă.

Ritualul Feng Shui cu coji de portocală

Din punctul de vedere al principiilor Feng Shui, cojile de portocală sunt perfecte pentru a fi folosite în ritualuri pentru a atrage abundența în casă, potrivit Cienradios.com. Citricele au puterea de a atrage energiile benefice şi de a alunga tot ceea ce este negativ sau tot ceea ce interferează cu tot ce este pozitiv.

Acest fruct, portocala, poate ajuta la atragerea iubirii, a creativității, precum și a bogăţiei și prosperității. De asemenea, se crede că forma sa rotundă și culoarea portocalie o fac să reprezinte soarele și focul, două elemente care atrag la rândul lor vibrații pozitive.

Te-ar mai putea interesa: 5 reguli de Feng Shui pentru a avea noroc în dragoste

Acum, pentru a atrage abundența prin aceste coji, trebuie să tai coaja fructului în bucăți foarte mici, eventual să razi coaja şi s-o aşezi într-un vas de aromaterapie. Poţi să adaugi câteva picături de ulei esențial de mentă. La final aprinzi vasul, ca de obicei şi laşi mirosul să pătrundă în fiecare cameră din casă.

Vezi şi: Regulile feng shui uşor de aplicat în amenajarea băii

În timp ce mirosul se răspândește prin fiecare spațiu, gândește-te la tot ceea ce-ți dorești pentru familia ta sau personal. Pe lângă faptul că portocala este un fruct cu o aromă plăcută, coaja sa este și un simbol al energiei bune și al prosperității care ar putea fi folosit pentru cei dragi sau pentru tine.

FOTO: Shutterstock



Recente

Cum se curăță ecranul televizorului jpg
nuntă  foto   Shutterstock jpg
Cum alegi oja semipermanentă potrivită și cum se întreține corect jpg
Cum stii daca te ingrasi din cauza tiroidei  Sursa foto shutterstock 332045699 jpg
Caderea parului are legatura cu menopauza  Sursa foto shutterstock 2189042279 jpg
Prajitura cu biscuiti si crema de zahar caramelizat  Sursa foto shutterstock 268179653 jpg
O scriitoare britanica a alergat 30 de minute pe zi  Ce efecte a observat  Sursa foto shutterstock 136301591 jpg
Cozonac Con jpg
Salata caprese Sursa foto shutterstock 2081011198 jpg
cum sa alegi bijuteriile jpg
5 lucruri pe care sa le faci dupa ce ai aflat ca esti insarcinata jpg
faza de platou in procesul de slabire jpg
Sendvisuri de biscuiti cu crema de nuca  Sursa foto shutterstock 1035678472 jpg
clickpentrufemei ro jpg
ClickPentruFemei (1) (19) jpg
Nu e ciocolata dar activeaza hormonul fericirii  Sursa foto  shutterstock 1922207963 jpg
dieta jpg
mituri despre sanatatea femeilor jpg
oua umplute jpg
Cum sa aplici parfumul  Sursa foto shutterstock 1927700651 jpg