Greșeli în amenajarea dormitorului. Cum să stai departe de ghinion, potrivit regulilor Feng Shui

Prea multe obiecte în dormitor pot face camera să pară mai aglomerată și să perturbe liniștea. De asemenea, potrivit credinței Feng Shui, unele elemente decorative atrag ghinionul, așa că evită să le pui în locul în care dormi! 

image

Amenajarea dormitorului este esențială pentru crearea unui spațiu confortabil și relaxant. Dar, fără să ne dăm seama, se poate întâmpla să aducem în această cameră unele lucruri care nu ar trebui să se afle în spațiul în care dormim. Potrivit expertului în Feng Shui, Caroline Solomon, există cel puțin trei categorii de obiecte personale care perturbă somnul și atrag energiile negative. 

Citește și: Feng Shui. Cum să folosești cojile de portocală pentru a atrage bogăția în casa ta 

Obiecte pe care să nu le ții niciodată în dormitor 

Dacă vrei să ții cont de principiile Feng Shui, evită să îți depozitezi cărțile în dormitor, mai ales sub pat! Caroline Solomon spune că acestea perturbă liniștea și transmit energii care îți pot afecta odihna. Cel mai bine este să le pui în biblioteca din sufragerie sau într-un loc destinat lecturii. 

În dormitor nu este bine să depozitezi nici albumele cu fotografii, suvenirurile sau orice alt obiect care îți amintește de trecut. Evită să le pui, mai ales, sub pat, deoarece energiile acestor obiecte pot perturba somnul! 

Orice alt obiect care te stimulează și îți oferă energie trebuie să stea departe de dormitorul tău! Spre exemplu, saltelele de yoga, greutățile și alte echipamente pentru exerciții fizice trebuie să fie depozitate într-o altă cameră, nu în spațiul în care dormi! 

Vezi și: Nu dormi cu ușa deschisă la dormitor! Motivele au legătură cu principiile Feng Shui, hoții și incendiile 

În cele din urmă, nu uita că un dormitor curat și ordonat atrage energii pozitive, așa că evită dezordinea: „În orice cameră, dezordinea blochează fluxul de chi (energia bună), adică inhibă creativitatea, sănătatea și succesul‟, a spus expertul în Feng Shui, Angela Lenhardt, pentru „Best Life‟. De asemenea, dezordinea poate să inducă sentimente de neliniște, fix ceea ce nu îți dorești să simți când te pui la somn!

Așadar, dacă până acum nu ai respectat aceste reguli și vrei să ții cont de principiile Feng Shui, ar fi bine ca pentru odihna și fericirea ta, să începi să le pui în aplicare! 

Sursă foto: Shutterstock