Idei spectaculoase pentru a folosi produsele de machiaj în decor

1 77386 original jpg jpeg

Ai prea multe produse de machiaj şi nicio idee cum ai putea să le depozitezi şi să-ţi fie mai simplu să le foloseşti? CasoTeca îţi prezintă idei spectaculoase pentru a folosi produsele de machiaj în decor.

Loţiuni, luciu de buze, la de unghii, toate acestea sunt comori de înfrumuseţare care au un mod ciudat de a ajunge rapid de pe rafturile magazinelor, pe rafturile din baie. Iar dacă îţi place să te aranjezi chiar şi atunci când mergi la piaţă, atunci cel mai probabil că raftul pe care îţi păstrezi comorile arată ca o zonă de război. Iar dacă nu le păstrezi acolo, cu siguranţă ai coşuleţe sau sertare pline cu astfel de produse.

Companiile care comercializează produse cosmetice vin cu tot felul de idei pentru ambalarea produselor, încât unele chiar ar putea fie expuse. De ce să nu le foloseşti pentru decor?

Iată câteva dei spectaculoase pentru a folosi produsele de machiaj în decor

Ştim că e greu să alegi parfumul, mai ales când ai mai multe. Foloseşte un suport de tort pentru a le aranja.

Borcanele sunt folosite la dulceţuri, murături şi alte bunătăţuri pe care le degustam cu bucurie iarna. Dar, lasă câteva borcane şi pentru produsele de machiaj. Ia un spray cupru, auriu sau argintiu şi joacă-te cu imaginaţia.