Lista lucrurilor din casă despre care nu ştiai că pot expira

1 73088 original jpg jpeg

Întotdeauna ne amintim să verificăm când expiră laptele şi ştim şi cât timp trebuie să păstram produsele cosmetice. Din păcate însă, nu acordăm atenţie unor produse din casa noastră care ne înconjoară mai mult decât ar trebui. CasoTeca îţi prezintă lista lucrurilor din casă despre care nu ştiai că pot expira.

Sunt produse pe care atunci când le cumpărăm nu ne dăm seama care este data de valabilitate. Şi pentru că sunt multe astfel de produse,chiar şi cele folosite la diferite reţeţe,uite ce produse expiră.

Lista lucrurilor din casă despre care nu ştiai că pot expira

Lucruri din dormitor

Poate că nu ştiai,dar pernele expiră cam după doi,trei ani. Şi asta pentru că în timp,pernele devin adevărate case pentru bacterii. De asemenea,acestea îţi pierd forma,lucru care poate duce la apariţia durerilor de gât.

Papucii de casă sunt un mediu perfect care poate duce la dezvoltarea unei infecţii fungice. Aşa că,cel mai bine este să-i foloseşti cel mult 6 luni. Şi să îi speli mai des.

Lucruri din baie

Şi în baie există câteva lucruri pe care trebuie să le schimbăm mai des. Spre exemplu,bureţii de baie adună o grămadă de bacterii. Iar dacă aveţi mănuşi pentru spălat pe spate,atât cele din sintetice,cât şi cele din materiale naturale,pot fi fierte pentru exterminarea bacteriilor. Un burete trebuie folosit cel mult două săptămâni.