Luiza Bogdan: «Sara a fost cadoul de Crăciun de la iubitul meu»

1 66794 original jpg jpeg

De două luni, Luiza Bogdan, prezentatoarea rubricii Sport din cadrul Observatorului (Antena 1), e stăpâna unei căţeluşe din rasa Golden Retriever.

“O cheamă Sara,este iubitoare şi a adus un plus de bucurie în casa mea. Cred că i se potriveşte perfect numele,pentru că Sara e un nume de origine evreiască şi semnifică o prinţesă,o doamnă. Iar ea e o căţelusă cu clasă”.

Luiza a primit-o cadou de Crăciun,de la iubitul ei.“M-am agitat mult să aflu cât mai multe despre căţei şi despre rasa ei,pentru a şti la ce să mă aştept”,spune vedeta.

Sara doarme într-un coşuleţ şi,de fiecare dată când pleacă la casa părintească,la Braşov,Luiza ia cu ea atât căţeluşa,cât şi coşuleţul.

În ceea ce priveşte mâncarea...“Cred că ar înfuleca tot din frigider,dacă aş lăsa-o. Dar nu îi dau decât bobiţe la recomandarea medicului,pentru că este destul de sensibilă”.

Luiza a avut şi ceva probleme cu patrupedul.“A făcut,la un moment dat,o indigestie foarte puternică. Mâncase nişte bucăţele de carne fiartă şi i s-a făcut rău dintr-o dată.

Am chemat de urgenţă un medic care,după nişte injecţii,a pus-o din nou pe picioare. În rest,e jucăuşă,dar nu mi-a stricat nimic de prin casă”.

Şi ei au la fel...

Preşedintele Rusiei,Dmitri Medvedev,deţine şi el un exemplar Golden Retriever,pe nume Aldo.