Magneţi şi poze pe frigider? Ce spune acest lucru despre tine

1 73051 original jpg jpeg

Toată lumea ştie că frigiderul este singurul aparat electrocasnic pe care îl poţi folosi să-ţi dezvălui personalitatea. Doar nu vei decora cuptorul! De la magneţii adunaţi din călătorii şi până la pozele sentimentale sau bileţele, toate acestea spun câte ceva despre personalitatea ta.

Ai magneţi şi poze pe frigider? Ce spune acest lucru despre tine.

Dacă uşa frigiderului este albă…

… atunci primul lucru pe care îl faci dimineaţa după un duş este să-ţi faci patul şi nu eşti genul de persoană care întârzie undeva,fie că e vorba de o întâlnire sau de mersul la serviciu. Unii ar putea spune despre tine că îţi place să controlezi lucrurile,însă bucătăria ta este întotdeauna curată.

Dacă frigiderul este acoperit cu magneţi cu mesaje inspiraţionale

… atunci înseamnă că începi fiecare zi cu exerciţii de meditaţie şi o închei prin a nota în jurnal lucrurile de peste zi. Cele mai apreciate fotografii ale tale de pe reţelele de socializare sunt cele cu mesaje motivaţionale şi eşti persoana pe care oamenii o sună atunci când au o zi proastă,pentru că ştii să asculţi. Visul tău este să-ţi poţi permite să călătoreşti o vară întreagă,în jurul lumii. Şi să scrii o carte despre această experienţă. Până la urmă,tu ştii că viaţa e făcută din experienţe.

Ai magneţi şi poze pe frigider?