Mercy al Andei Adam e gelos pe Victor Slav

1 47110 original jpg jpeg

Puţini ştiu că Victor are un adversar serios la inima frumoasei blondine. Nu de multe ori, chipeşul prezentator a fost nevoit să mai renunţe la săruturile Andei pentru că s-ar fi putut trezi cu o rană.

Pesemne că micul bichon al artistei nu-l prea poate înghiţi pe cel care-i răpeşte din timpul pe care ar putea să-l petreacă alături de cea care-i este,de aproape un an,“mămică”.

Să spunem că lucrurile nu ar fi ajuns aici dacă vedeta noastră nu “i-ar fi dat nas”:“Sunt extrem de protectoare cu el. Îl iubesc atât de tare,încât mă gândesc cum am putut să stau atâta timp fără el”,mărturiseşte interpreta melodiei “Punami”.

De aici reacţiile lui Mercy,căci aşa îl cheamă pe bichon,vizavi de momentele tandre dintre Victor şi Anda. “Atunci când mă pup cu Victor sau când ne luăm în braţe,devine gelos şi face gălăgie. Începe să latre,sare pe noi”.

Mercy are chiar şi un dulăpior de haine. “Am o problemă cu hainele şi accesoriile lui. Mereu găsesc ceva să-i iau. I-am cumpărat,de curând,chiar şi o hăinuţă de bondar”,mai spune blonda.