Mobilier pe „măsura“ celor mici

1 53834 original jpg jpeg

Camera copiilor ar trebui să le reflecte personalitatea, să fie locul în care se odihnesc bine, se joacă în voie şi au toate condiţiile să înveţe. De aceea, alegerea mobilei e o provocare, mai ales dacă ai o locuinţă de mici dimensiuni.

În funcţie de vârsta copiilor

Când cumperi mobilierul pentru camera picilor,este bine să ai în vedere că trebuie să le fie potrivit şi atunci când vor creşte. Ca să economiseşti bani,alege modelele care se pot schimba şi ajusta pe măsura lor. Chiar dacă plăteşti mai mult pe un pătuţ extensibil sau pentru unul modular,merită,întrucât se poate folosi până la vârsta de 7 ani.

Pat transformabil,Teri.ro,495 lei

'

simeon stalpnicul png

DOI în aceeaşi cameră?  

Există o mulţime de posibilităţi să aşezi piesele de mobilier pentru doi copii într-o cameră mică. În zona de dormit sunt potrivite paturile extensibile sau cele etajate,care pot fi folosite de la vârste mici. Dulapurile mici,suspendate şi birourile reglabile pe înălţime pot fi la fel de utile. Ele creează impresia de mai mult spaţiu. Tot pentru zona de studiu,poţi pune spate în spate două birouri cât mai simple,urmând să ataşezi una sau două comode,pentru depozitarea rechizitelor.

Pat extensibil,Ikea,preţ la cerere

simeon stalpnicul png

Birou pentru copii,Ikea,219 lei

simeon stalpnicul png

Comodă,Ikea,679 lei

simeon stalpnicul png

Comodă aluminiu,kika,139 lei

simeon stalpnicul png

Pentru siguranţa lor

Încă un aspect demn de luat în calcul atunci când cauţi mobilier pentru copii este cel privitor la protecţia lor. Pe lângă micile sisteme de protecţie a colţurilor,nu uita să fixezi mobilierul pe peretefolosind o consolă de siguranţă. În acest mod previi desprinderea unui dulap sau a unei comode dacă năzdrăvanii tăi se caţără sau se agaţă de ele în timp ce se joacă.

Protecţie colţ,Ikea,14,99 lei

simeon stalpnicul png