Nouă trucuri pentru o curăţenie rapidă după sărbători

1 72712 original jpg jpeg

Te-au vizitat părinţii, mătuşi, fraţii şi surori de Crăciun, iar de Revelion ai petrecut cu prietenii. Casa ta are nevoie acum de curăţenia de după sărbători. Este probabil cel mai neplăcut lucru şi ţi-ai fi dorit ca zilele libere să fie mai multe. Pentru a te ajuta, CasoTeca îţi spune nouă trucuri pentru o curăţenie rapidă după sărbători.

Oricât de neplăcut ar fi,curăţenie tot trebuie să faci. Aşa că iată mai jos câteva trucuri care să te ajute să faci curăţenie rapid şi să nu mai pierzi timpul. Vei putea astfel să te bucuri de o cină în oraş sau de un film alături de cei dragi.

1. Ţine toate ustensilele la un loc

Regula numărul 1 pentru curăţenie în viteză este de a avea acces rapid şi uşor la instrumente şi la produse. Atunci când este timpul pentru curăţenie,îţi piere tot cheful dacă trebuie să cauţi produsele şi obiectele prin toată casa.  Astfel,poţi să depozitezi toate lucrurile de care ai nevoie într-un singur coş pentru a avea acces rapid la toate lucrurile.

2. Pune muzică

Muzica face o mare diferenţă în cât de repede eşti în stare să faci curăţenie. Fă o listă cu cântece energice,care îţi plac. Folosirea muzicii te poate ajuta să te mişti mai repede în timp ce îţi oferă şi sentimentul de distracţie.