Panoul perforat, materialul versatil pentru mai mult spaţiu

1 80522 original jpg jpeg

Panourile perforate sunt apreciate de cei cărora le place să bricoleze în timpul liber, dar folosirea acestora nu trebuie să se limiteze la atelier şi garaj. La urma urmei, acest spaţiu pe care îl dau panourile perforate este  uşor accesibil şi de nevoie în toată casa. Fie că vorbim de holuri şi bucătării, birouri şi camere pentru copii, CasoTeca îţi spune mai multe despre panoul perforat, materialul versatil pentru mai mult spaţiu.

Panoul perforat în birou

Poţi amenaja cu ajutorul unui panou perforat un perete deasupra biroului unde poţi prinde fotografii, calendarul sau mici bileţele. Panoul alb completează acest decor scandinav unde este folosit negrul, dar şi căldura lemnului natural.

Toate lucurile la îndemână

Mai poţi folosi panourile perforate şi în holul de la intrare, dacă aranjezi cârlige la dimensiuni care să fie ptorivite pentru toţi membri familiei. Vei evita astfel ca pe timp de iarnă să se adune haine la acelaşi nivel. În imaginea de mai jos, panoul a fost vopsit în galben şi este completat de corpuri de depozitare sus, dar şi jos. Umbrelele, pălăriile, şi de ce nu, chiar genţile, îţi pot găsi locul pe panou.

Află de ce este preferat panoul perforat în bucătărie şi în alte camere din casă pe casoteca.ro.