Plante magice. 3 arbori şi flori care îţi aduc mult noroc

plante magice jpeg

Plantele au puterea de a ne ajuta în mai multe feluri. Un regim alimentar bazat pe plante ne ajută să avem un corp mai sănătos, mai armonios şi o viaţă mai lungă. În plus, plantele ne fac viaţa mai frumoasă, orice grădină sau spaţiu verde este un loc plin de viaţă. Ce se ştie mai puţin este că există şi plante magice. Plantele ne pot ajuta să atragem de partea noastră norocul, prosperitatea, iubirea şi bunăstarea.

Iată care sunt cele trei plante magice renumite pentru puterile lor:

1. Plante magice - Castanul Malabar

Castanul Malabar este cunoscut şi sub denumirea de "copacul banilor" în practicile feng shui. Se spune că acesta ajută la securizarea norocului şi prosperităţii la cei care le posedă deja.

Malabar chestnut jpeg jpeg

2. Bambusul norocos

Este o plantă cu o istorie fascinantă. Este folosit de aproximativ 5000 de ani în practicile feng shui de atragerea a prosperităţii şi se spune despre el că aduce pace şi înţelepciune în locuinţele oamenilor. De asemenea, bambusul norocos ne oferă şi o lecţie profundă de înţelepciune şi anume să avem mereu mintea şi sufletul deschise pentru ca spiritul nostru să poată fi liber şi să ne ajute să ne vindecăm. În birourile şi locuinţele celor care cred în puterile lui magice, bambusul norocos aduce sănătate, dragoste şi mult noroc.

În plus, este o plantă norocoasă care nu necesită o prea mare îngrijire, doar lumină şi apă.

202932 2128x1409 luckybamboo jpg jpeg

3. Plante magice - Crinul păcii

Este o plantă superbă care aduce şi noroc. Dincolo de faptul că ajută la îmbunătăţirea calităţii aerului din casă, prevenirea astmului, bronşitei, cancerului şi altor boli, crinul păcii aduce noroc la bani, fiind foarte des întâlnit în casele celor care practică tehnicile feng shui.

meaning peace lily c0c4d7775a14e653 jpg jpeg