Şemineele, reţeta perfectă de trend şi eficienţă (P)

1 72173 original jpg jpeg

Şemineul era privit, nu cu mult timp în urmă, că un simplu moft. Însă, astăzi, poate fi considerat o necesitate. Are avantaje multiple, însă principalele sunt design-ul, utilitatea, şi nu în ultimul rând, accesibilitatea.

Creşterea preţurilor atât la gaz cât şi la curent,dar şi nesiguranţă accesului continuu la acestea devin tot mai îngrijorătoare pentru fiecare utilizator. 

De ce să alegi un şemineu? Pentru că avantajele sunt pe lungă durată,iar încălzirea pe lemne este întotdeauna cea mai ieftină variantă de încălzire.

Trendurile actuale mizează pe partea creativă şi prezintă multe design-uri interioare care încorporează toate aceste tipuri de şeminee centrală,însă pun accent în egală măsură pe eficienţa încălzirii locuinţei. De aceea,un termosemineu pe lemne sau una din multele sobe PeFoc român piesa de rezistenţă pentru mulţi proprietari.

Modelul de semineu PeFoc.ro clasic este încă în trend ascendent,iar şemineele tip centrală câştigă tot mai mult teren comparativ cu anii precedenţi. Datorită faptului că un şemineu centrală permite încălzirea întregii locuinţe prin radiatoare şi mai mult,poate stoca căldură în pufferul de până la 1000 de litri,această variantă este tot mai preferată de cei care îşi doresc un colţ de căldură şi lumină în propriile locuinţe.

Alternativa net superioară pe care cei de la PeFoc.ro ţi-o oferă este soba de fontă.  Aceasta reprezintă cea mai bună alternativă pentru căminul tău,îndeplinind cele mai exigente standarde ale calităţii şi durabilităţii. Factorul principal de calitate este reprezentat de grosimea pereţilor (fontă clasa 200 cu o grosime de minumum 8 mm). Deflectorul instalat în partea superioară a focarului ajută la menţinerea unui consum scazut de lemne:la o singură umplere a sobei,arderea lemnului este de 4-5 ore. Puterea calorică mare se datorează greutatii mari si tehnologiei avansate şi inovative de funcţionare.De asemenea,aceste sobe pe lemne pot fi dotate suplimentar cu ventilator,sistem de reglare automată a aerului de admisie,sticlă cu autocurăţare,plită cu 3 ochiuri şi clapetă.

Te-ai hotărât asupra unui tip de şemineu şi doreşti să ţi-l construieşti cu experţi? Cei de la PeFoc.ro sunt dispuşi să-ţi ofere consultanţă şi să te ajute să faci cea mai bună alegere pentru tine. Magazinul online te întâmpină cu o gamă variată de şeminee,începând de la focare,coşuri de fum,termoşeminee şi toate accesoriile necesare şemineului tău,transportul gratuit fiind cadoul tău din partea echipei PeFoc.ro.Recente

mamă alergică la copil  sursa   Shutterstock jpg
planta de gradina iarna jpg
Bebelus care plange  jpg
vitamina D jpg
Filme de Craciun de evitat cand esti cu copiii  Sursa imagine shutterstock 1868925283 jpg
sampon uscat profesional xpertbeauty jpg
manichiura oja semipermanenta jpg
cadou oferit de femeie jpg
Esti friguros Afla care sunt cele mai bune alimente în sezonul rece  Sursa imagine Pixabay jpg
alimente congelate  jpg
Ce să faci și ce să nu faci înainte de programarea la medic  jpg
shutterstock 1494529091 jpg
model anul 2021  sursa   Instagram jpg
close up beautiful woman wearing necklace pearl bracelet jpg
exercitii pentru posterior shutterstock 481861576 jpg
Planifica ti vacanta de vara din timp jpg
curatenie jpg
Insula Queimada, din Brazilia jpg
foto  jpg
Ce stiluri de design interior sunt in tendinte pentru amenajarea bucatariei jpg