Sfaturi pentru petreceri low-cost care nu te lasă lefter

1 72450 original jpg jpeg

Îţi place să sărbătoreşti cu o petrecere de vacanţă? Atunci ştii cât de repede se duce bugetul tău pe băuturi, produse alimentare, decoraţiuni şi alte lucruri de divertisment. Anul acesta nu trebuie să faci la fel. Iată câteva sfaturi pentru petreceri low-cost care nu te lasă lefter.

Vin sărbătorile! Iar dacă vrei să petreci alături de cei dragi,dar nici să cheltui o groază de bani şi la final să constaţi că ai cumpărat prea mult sau că un anumit fel de mâncare nu s-a consumat. Iată câteva idei pe care le poţi pune cu brio în practică şi toată lumea va fi fericită. Chiar şi tu,când vei vedea că ţi-au rămas bani şi pentru alte lucruri.

Pune la punct un bar economic

Nu trebuie să oferi invitaţilor toate tipurile de băutură sau vin pentru a-i face fericiţi. Dacă faci acest lucru,cu siguranţă vei depăşi bugetul pe care l-ai stabilit. Cei mai mulţi experţi în entertaining sunt de acord că un cocktail cu o semnătură personală nu numai că este ieftin,dar e mai festiv şi denotă atenţie. Aşa că,dacă ştii tu să faci un cocktail de excepţie,pe care prietenii îl apreciază,nu uita de el.  

Dacă nu vrei o băutură cu semnătură,atunci rămâi la unul sau două tipuri de vin. Şi mai este şi trucul clasic folosit de restaurante:foloseşte multă gheaţă!