Soneria care păcăleşte hoţii

1 48612 original jpg jpeg

Laurence Tura, un elev de 13 ani, din Marea Britanie, a inventat o sonerie care păcăleşte hoţii. Dispozitivul inedit este pe cale să-i aducă puştiului un câştig de 250.000 de lire sterline.

Cum funcţionează aceasta sonerie inedită care-i face pe hoţi să creadă că este cineva acasă? Ei bine,soneria este proiectată să intre în legătură telefonică cu proprietarul,prin intermediul calculatorului. În acest fel,ai posibilitatea să vorbeşti direct cu musafirii nepoftiţi.  

"Cei mai mulţi hoţi sună mai întâi la uşă pentru a verifica dacă este cineva acasă, dar Smart Bell este modalitatea perfectă pentru a contracara acest lucru. Dacă sunteţi plecaţi şi un hoţ vine la uşă şi sună, după zece secunde soneria se va conecta la mobil şi veţi fi capabili să intraţi în legătură directă cu cel din faţa uşii",spune Laurence.

În plus,soneria emite şi o serie de alte zgomote care imită zgomotul de fond,tocmai pentru crea impresia oaspeţilor că este vorba despre o conversaţie reală prin interfon.

Micul inventator se bucură deja de vânzări record:20.000 de sonerii pentru gigantul în telecomunicaţii Commtel Innovate  şi încă 25.000 pentru o altă companie. După ce va semna contractele,băiatul va fi mai bogat cu o sumă de nici mai mult,nici mai puţin de 250.000 de lire sterline.

În prezent,compania Commtel Innovative se pregăteşte să lanseze pe piaţă soneria Smart Bell care va costa 40 de lire sterline,echivalentul a 45 de euro.