Stil englezesc în căminul tău

1 57456 original jpg jpeg

Camere luminoase cu decoraţiuni interioare în nuan­ţe pale, mobilier vintage, care te îmbie să-ţi sorbi în linişte ceaiul - toate recompun o căsuţă englezească a cărei atmosferă o poţi recrea la tine acasă.

Mobilierul cu aspect antichizat ajută la crearea stilului «shabby chic», dar dacă nu ţi-l permiţi, îl poţi realiza şi din decoraţiuni interioare: o stivă de cărţi vechi, perdele vaporoase. N-ar trebui să lipsească imprimeurile florale. Pot fi prezente pe covoare, pe draperii şi perdele, pe veselă, pe husele fotoliilor şi ale canapelelor.

Culorile pale, specifice designului britanic

Verde-măslin, bleu şi portocaliu-deschis sunt câteva dintre culorile care conferă casei atmosfera specifică designului interior din locuinţele britanice, amintind de un decor desprins din cartea „Alice în Ţara Minunilor“,de Lewis Carroll. Dacă îţi plac culorile intense, foloseşte una sau două decoraţiuni roşii, lila sau roz, culori care emană energie şi dau o notă primitoare.

simeon stalpnicul png

Mobilier cu aspect antichizat,o alegere originală

O canapea simplă, cu perne multe, în care te poţi afunda când vrei să te relaxezi, câteva piese de mobilier din lemn masiv, oglinzi cu rame sofisticate, lustre – toate dau greutate decorului la propriu şi la figurat, datorită amintirilor pe care le poartă fiecare în parte.

simeon stalpnicul png