TOP 3 joburi profitabile și de viitor

Piața joburilor se schimbă constant, de aceea este bine să ții cont de tendințe în cazul în care cauți unul nou.

image

De multe ori, primele care îți trec prin minte sunt cele clasice. Trebuie să fii mai atent la cum evoluează lucrurile în societate și la nevoile de pe piață pentru a alege un job sau o meserie care să îți aducă satisfacție atât pe plan financiar și profesional. 

Iată 3 joburi în tendințe 

Bonă 

Jobul de bonă este la mare căutare, mai ales în ultimii ani. Cuplurile care au unul sau mai mulți copii apelează des la bone și preferă să aibă una până când copilul lor crește și devine cât de cât independent. 

Dacă îți plac copiii și vrei să înveți câteva lucruri elementare despre interacțiunea cu ei, atunci acest job este potrivit pentru tine. Există mai multe variante ale jobului, de la câteva ore pe săptămână până la a locui împreună cu familia copilului pentru a fi mai comod. Veniturile pe care le poate face o bonă sunt destul de mari, mai ales dacă alege varianta full time și este dispusă să locuiască  pentru o perioadă cu familia în cauză.

Fermier 

A fi fermier este un motiv de laudă, deoarece nevoia pe piață este foarte mare. Fie că e vorba de profilul vegetal, zootehnic sau mixt, nu poți da greș dacă devii fermier. 

Pentru a reuși, este nevoie să îți placă acest domeniu, deoarece nu este chiar simplu. În cazul în care vrei să ai propria ta unitate agricolă, trebuie să faci o investiție inițială și mai apoi să apelezi la fonduri pentru a te dezvolta. Dacă e vorba de un profil zootehnic, trebuie să ai aparatură specială, ajutorul unui veterinar și un loc special amenajat. De exemplu, poți vedea un incubator pe micul-fermier.ro și multe alte aparate, pentru a comanda ceea ce ai nevoie. Cel mai bine este să ai cunoștințe solide din domeniu pentru a înțelege ce presupune defapt acest job. 

Designer 

Designerii de interior au devenit foarte căutați datorită timpului limitat pe care oamenii îl au pentru a se gândi la amenajarea locuinței lor. Pe de altă parte, această nevoie indică și faptul că oamenii au înțeles că nu se pot pricepe la tot, de aceea e nevoie să apeleze la un specialist în domeniu.

Dacă ești pasionat de diverse stiluri și tipuri de decor, poți să te orientezi spre acest job. Este nevoie să faci un curs de perfecționare pentru a te descurca în orice situație și pentru a învăța să împarți eficient mobilierul în toată casa. Pe lângă asta, un curs te poate ajuta să creezi diverse efecte într-o încăpere, să o luminezi corespunzător și să te poți plia și pe nevoile sau dorințele clientului. 

Dacă ești dispus să înveți niște elemente de bază și îți place domeniul, vei avea succes. 

Așadar, poți alege joburi atipice, dar care să îți aducă satisfacție pe plan profesional și financiar. Poți alege să fii bonă, fermier sau designer fără să fii licențiat în domeniu, ci doar să prezinți mult interes și disponibilitate de perfecționare prin diverse cursului și acreditări. Vei avea cu siguranță succes dacă alegi ceea ce îți place. 

Sursa foto: unsplash.com 



Recente

ClickPentruFemei (1) (19) jpg
Nu e ciocolata dar activeaza hormonul fericirii  Sursa foto  shutterstock 1922207963 jpg
dieta jpg
mituri despre sanatatea femeilor jpg
oua umplute jpg
Cum sa aplici parfumul  Sursa foto shutterstock 1927700651 jpg
telefonul mobil este un obiect murdar jpg
Paste cu pui si spanac  Sursa foto shutterstock 670024192 jpg
Melodia aceasta reduce anxietatea  Sursa foto shutterstock 2228634261 jpg
casa din Londra jpg
Tort cu biscuiti de cacao  Sursa foto shutterstock 274006559 jpg
Budinca apertiv  Sursa foto shutterstock 1530143996 jpg
Bautura care alunga insomnia  Sursa foto shutterstock 544190740 jpg
trifoi  jpg
Muște jpg
Gogosele cu frisca  Sursa foto shutterstock 1889970016 jpg
Paste Fettucine Alfredo  Sursa foto shutterstock 2202348275 jpg
Sensibiltate dentara  Scapa de dureri  Sursa foto shutterstock 1051409183 jpg
silueta jpg
masina de spalat vase jpg