Locurile de muncă perfecte chiar există! Cât câștigă un degustător de bomboane

Ce ai spune dacă ai testa zilnic noi sortimente de bomboane, cafea, bere, ciocolată și ai mai fi și plătit pentru asta? Ei bine, locurile de muncă perfecte chiar există! 

image

Dacă te gândești să îți schimbi cariera, poți lua în considerare una dintre opțiunile pe care urmează să ți le prezentăm. Iată cele mai surprinzătoare joburi din care îți poți câștiga existența! Și unele dintre ele sunt plătite destul de bine! 

Degustător de ciocolată - Un producător britanic de ciocolată, Seed&Bean, a recrutat cei mai buni consumatori de bomboane de cacao din țară pentru a-și testa produsele. Jobul putea fi făcut de la distanță, iar consumatorii câștigau aproximativ 14 dolari pe oră, informează „Delish‟. 

Călător profesionist - 22.000 de dolari pe an pot câștiga cei mai buni călători profesioniști, care sunt invitați să viziteze diferite locuri din lume și să își ofere părerea cu privire la serviciile oferite. În plus, aceste persoane trebuie să promoveze locațiile în care se află, iar la schimb primesc diverse oferte la sejururile companiilor. 

Vezi și: Primele joburi ale vedetelor. Margot Robbie, maestră la făcut sandvișuri 

Degustător de bomboane - Slujba din visul oricărui copil a devenit realitate pentru câțiva adulți, care au fost selectați pentru a testa bomboane în formă de ursuleți și fructe. Compania „Candy Funhouse‟ a angajat 10 persoane cu normă parțială și cu normă întreagă, pe care le-a plătit cu 10 dolari pe oră pentru eforturile lor. 

Animator pe nave de croazieră - Între 1.600 și 4.000 de dolari pe lună pot câștiga animatorii navelor de croazieră. Ei cântă, dansează și distrează călătorii, iar pe lângă salariul primit, li se oferă mâncare și cazare gratuite. 

Citește și: Cum e să muncești pe o navă de croazieră. Ce secrete ascunde acest job 

Degustător de cafea- Gayan Munaweera este numele bărbatului care are locul de muncă ideal pentru orice iubitor de cafea. El călătorește în lume pentru a găsi cele mai bune boabe de cafea și testează până la 500 de cești cu cafea pe săptămână. Pentru acest job, primește până la 22.000 de dolari pe an, conform „Comparably‟. 

Tester de saltele - Dacă ai visat vreodată că poți să stai degeaba și să primești bani pentru asta, ei bine acest lucru poate deveni realitate. În lume, există persoane care testează saltele de pat, pentru hoteluri, companii de cercetare, spitale etc. Acest job poate fi plătit cu 84 de dolari pe oră. 

Degustător de bere - În timp ce majoritatea locurilor de muncă interzic consumul de alcool, există un loc de muncă care nu ar exista fără el. Degustătorii de bere testează mai multe beri pe zi, iar salariul lor poate ajunge la câteva mii de dolari pe an, informează „SimplyHired‟. 

Sursă foto: Shutterstock