Uleiul esențial care te ajută să cureți podelele și să împrospătezi locuința

Dacă ești în căutarea unui nou produs care să te ajute la curățarea și împrospătarea podelelor, îți propunem să încerci o soluție eficientă, care nu conține chimicale. S-ar putea să devină aliatul tău de încredere împotriva murdăriei! 

image

Podelele pot fi surse de praf, bacterii și acarieni, iar curățarea acestora, în mod cert, contribuie la o stare de sănătate mai bună, dar și la împrospătarea locuinței. 

Dacă ai alergie la chimicalele produselor de curățenie din comerț sau, pur și simplu, îți dorești să schimbi soluția pe care o folosești în favoarea unui produs natural, mai sigur pentru sănătatea ta, îți propunem să încerci acest truc, pentru care nu vei scoate o sumă mare de bani din buzunar! 

Citește și acest articol: Telefonul mobil, printre cele mai murdare obiecte pe care le folosești. Iată o metodă de curățare!

Uleiul esențial de eucalipt este un ingredient care te ajută să lustruiești podelele și să le oferi un miros proaspăt, curat. Eucaliptul are și proprietăți antimicrobiene, prin urmare poate fi folosit pentru prevenirea infecțiilor. De asemenea, este blând cu suprafețele din vinil și lemn, așa că are mari șanse să devină produsul tău preferat de curățenie! 

Cum îl folosești? 

Gata cu murdăria de pe podelele din casă! Tot ce trebuie să faci este să adaugi 20 de picături de ulei esențial de eucalipt într-o găleată cu apă fierbinte, să amesteci câteva secunde și să ștergi podelele, așa cum o faci în mod obișnuit. Poți, de asemenea, să torni soluția în cantități mici pe podea și să o cureți. Uleiul va lăsa podelele fără pete și murdărie, iar parfumul natural va pătrunde în toată casa. De asemenea, alegerea apei fierbinți nu este întâmplătoare, deoarece ajută la eliminarea germenilor de podea!  

Vezi și acest articol: De ce este important să cureți aparatul de făcut cafea. Bonus: cea mai bună soluție pentru igienizare! 

PONT: Înainte să folosești uleiul esențial de eucalipt la curățarea podelelor date cu lac, îți recomandăm să-l testezi pe o mică parte a suprafeței pentru a observa cum interacționează! 

Important! Dacă ai animale de companie, evită să folosești ulei esențial de eucalipt la curățarea podelelor, deoarece acest produs ar putea fi toxic pentru sănătatea lor! 

Sursă foto: Shutterstock  Recente

fructe jpg
Rosii umplute Sursa foto shutterstock 174626549 jpg
Cum sa controlezi transpiratia excesiva Sursa foto shutterstock 1995953054 jpg
produse machiaj ruj mascara fond de ten jpg
geamuri jpg
gătit online foto  Shutterstock jpg
retinol crema hidratanta de fata (1) jpg
166d3894 a416 cdfa 44c9 b913f555bdf1 jpg
ok baie amenajata cu cada jpg
ten frumos foto  Shutterstock jpg
cremă de plajă foto  Shutterstock jpg
Prajitura cu zmeura, caramel si migdale Sursa foto shutterstock 222868774 jpg
Aurul verde contine colagen si previne caderea parului Sursa foto shutterstock 156425315 jpg
Ghid de calatorie cu copiii Sursa foto shutterstock 622990619 jpg
Painici cu usturoi Sursa foto shutterstock 85029145 jpg
carente jpg
Alimente inghetate jpg
clickpentrufemei (1) jpg
Tarta de vara Sursa foto shutterstock 2021914094 jpg
stres jpg