Zece idei geniale pentru colţurile pereţilor din casă

1 76749 original jpg jpeg

Colţurile din casă sunt cel mai greu de decorat. Nu ştii cu ce să le umpli, dar nici nu îţi place acel spaţiu gol. CasoTeca vine în ajutorul tău şi îţi prezintă zece idei geniale pentru colţurile pereţilor din casă.

Un colţ gol poate duce la dezechilibru în amenajarea pe care ai gândit-o. De acum nu mai trebuie să îţi faci griji. Există o multitudine de soluţi pe care le poţi pune în practică, astfel încât casa ta să arate ca şi în revistele de amenajări interioare.

Iată câteva idei care îţi pot pune imaginaţia la treabă. Iar dacă ai găsit tu o idee pe care nu o regăseşti aici, scrie-ne pe adresa redacţiei – redactie @ casoteca.ro – şi noi o vom face cunoscută cititorilor noştri!

Stimulează imaginaţia celor mici

Iată o idee care va stârni imaginaţia unui copil! Foloseşte bandă adezivă Washi pentru a transforma, ca prin minune, un colţ al camerei într-o casă încântătoare. Mai foloseşte rafturi în locul cutiilor pentru jucării, pentru a salva din spaţiu.

casa jpg jpeg

Iată ce poţi face pentru a scăpa de acel colţ alb de lângă pătuţul celui mic. Un desen mare este o declaraţie îndrăzneaţă.Recente