Cum îţi poţi activa hormonii care ard depozitele de grăsime

grasime abdominala jpeg

Dacă înveţi cum să-ţi activezi hormonii care stimulează arderea grăsimilor, poţi slăbi cu uşurinţă, în scurt timp. Ţine cont de aceste reguli pentru a obţine efectele dorite.

Consumă cât mai puţine alimente care conţin zahăr

Băuturile carbogazoase,prăjiturile şi alte dulciuri sunt alimente care conţin calorii goale. În plus,acestea reduc activitatea hormonilor digestivi,ceea ce înseamnă că organismul stochează caloriile consumate sub formă de grăsimi,în loc să le transforme în energie. Dacă renunţi la alimentele dulci,procesul de ardere a grăsimilor se intensifică,iar tu vei scăpa mai uşor de kilogramele în plus. 

Mişcă-te mai mult!

Exerciţiile fizice efectuate zilnic sunt o altă modalitate prin care îţi poţi activa hormonii responsabili pentru arderea grăsimilor din corp. Când faci mişcare,organismul transformă grăsimile stocate în energie şi cu cât faci sport mai mult,cu atât vei slăbi mai uşor.

Include aceste alimente în dieta ta!

Cerealele integrale,legumele şi fructele transformă corpul într-o «maşinărie» care arde rapid grăsimile depuse. Dacă eşti supraponderală şi consumi în mare parte din timp doar aceste alimente,corpul tău nu va dispune de caloriile necesare,ceea ce înseamă ca va fi nevoit să folosească depozitele de grăsime pentru a menţine buna funcţionare a organelor. Astfel,vei slăbi văzând cu ochii!