Gustări bogate în proteine care taie apetitul alimentar

1 64344 original jpg jpeg

Simţi nevoia să ronţăi tot timpul ceva? În locul gustărilor bogate în calorii goale, optează pentru cele care conţin cantităţi mari de proteine. Nu doar că îţi vor potoli foamea, dar te vor ajuta să consumi mai puţine calorii pe parcursul unei zile.

Kefir sărac în grăsimi

O cană de dimensiune medie plină cu kefir sărac în grăsimi oferă corpului o doză mare de proteine,necesare pentru buna funcţionare a sistemului digestiv. 

Migdale

O gustare extrem de sănătoasă şi delicioasă sunt migdalele. Doar 10 migdale vor furniza organismului 2,5 grame de proteine.

Boabe de soia

Boabele de soia prăjite sunt o alegere bună dacă vrei să îţi menţii senzaţia de saţietate mai mult timp. O jumătate de cană cu boabe de soia prăjite conţine 15 grame de proteine.

Ouă fierte

Ouăle fierte sunt o sursă de proteine de calitate,motiv pentru care nu trebuie să le excluzi din dieta ta. Un singur ou fiert furnizează organismului 6 grame de proteine.

Seminţele de in

Seminţele de in pot fi o opţiune bună când vrei să-ţi prepari o băutură cremoasă care să menţină senzaţia de saţietate şi să crească nivelul proteinelor din corp.