Fără telefon până la 14 ani! Cum și-a crescut Bill Gates fiica

Fiica cea mare a lui Bill Gates s-a născut într-una dintre cele mai bogate familii din lume, însă n-a fost răsfățată de tatăl multimiliardar când era copil.

image

Jennifer Gates a adus pe lume primul său copil, zilele trecute, și toată lumea se așteaptă ca pruncul ei să beneficieze de toate atuurile posibile și imposibile, având în vedere bunicul lui multimiliardar.

Jennifer a anunțat, la 26 de ani, venirea pe lume a fiicei sale, pe care a conceput-o cu soțul ei, olimpicul Nayel Nassar. Micuța născută weekendul care tocmai a trecut ar trebuie să moștenească averea de 107 miliarde a bunicului ei faimos, Bill Gates, însă, cel mai probabil, nu se va întâmpla așa ceva.

Fondatorul Microsoft și-a crescut copiii astfel încât să nu considere că li se cuvine tot și a spus de mai multe ori că-și va folosi averea colosală pentru a-i ajuta pe săraci și nu pe copiii lui. Ce restricții a avut Jennifer în casa tatălui ei, când era mică?

Bill și fosta lui soție, Melinda Gates, au divorțat în mai 2021, după 27 de ani de mariaj, însă, înainte de asta, s-au străduit să-și crească copiii cât mai bine posibil. Astfel, și-au dorit să le ofere lui Jennifer, Rory și Phoebe o copilărie normală, în care au existat reguli și restricții, ca-n orice familie obișnuită.

Bill (67) și Melinda (58) i-au pus pe cei trei copii ai lor să facă lucruri casnice, împărțind lucrurile de făcut între toți membrii familiei. Capul familiei chiar a insistat în privința unui lucru surprinzător – el a fost cel care le-a limitat copiilor timpul expunerii la ecrane.

Culmea e că tocmai fondatorul Microsoft, care și-a petrecut atât de mult timp în fața calculatorului, să considere că nu e sănătos pentru copiii lui aflați în creștere să stea prea mult pe telefon sau laptop. De fapt, Jennifer și frații ei nici n-au avut telefon mobil până la 14 ani! Uluitor, nu-i așa?

Cei doi foști soți au încercat să-și crească copiii într-un mod normal, însă condițiile lor de viață numai obinuite nu erau. Familia Gates locuia într-o casă de 131 de milioane de dolari din Medina, Washington, care avea 7 dormitoare, 24 de băi și 6 bucătării. Mai mult, cu toții aveau la dispoziție propria plajă privată, o sală de cineva, una de sport și o cameră cu trambulină.

În momentul de față, Jennifer studiază ca să devină medic, dar nu trăiește ca un biet rezident sau student la Medicină care stă în cămin, ci a profitat de generozitatea tatălui ei, care i-a făcut cadou nu una, ci două reședințe de lux – o fermă de cai de 16 milioane în New York și un apartament de lux, de 51 de milioane de dolari, în Manhattan. A, să nu uităm de nunta de 2 milioane de dolari pe care Jennifer Gates a avut-o anul trecut, da?

Foto - Instagram