Care sunt cele mai cunoscute branduri de telefoane mobile, și în ce merită să-ți investești banii?

Cu toții stăm nedezlipiți de telefon cât e ziua de lungă. Deja acesta a devenit o extensie a noastră, o dependență de la care devine tot mai greu să ne abținem.

image

Și cum ar putea să fie altfel, când, la doar o apăsarea de ecran, se află un întreg univers ce ni se deschide în fața ochilor și ne permite accesul atât de ușor?

Ține de noi să știm ce să preluăm bun de pe urma tehnologiei telefonului mobil, și când ar fi cazul să punem stop, pentru a nu risca să ajungem să confundăm realitatea cu lumea telefonului mobil. Acesta, până la urmă, ar fi cel mai indicat să rămână un mijlocitor între tehnologie și viața reală, o modalitate de a ne conecta mai ușor cu oamenii pe care îi iubim și de a ne simplifica viața, nu de a ne transforma în victimele captive ale unui univers depravat de umanitate și plin de constrângerile tehnologiei.

Dar, pentru a rămâne optimiști și a înțelege cât de importantă este calitatea unui telefon mobil bun, te-ai întrebat vreodată, care sunt cele mai importante branduri de telefoane mobile în care merită să-ți investești banii?

Bătălia se dă pe tărâmurile: Android vs IOS

De ce ai opta pentru Samsung?

Cu o istorie de aproape un secol, brandul original din Coreea de Sud continuă să creeze și astăzi o adevărată performanță în ceea ce înseamnă calitatea unui telefon mobil.

Modele Samsung, fiind dotate cu tehnologia 5G și cu o capacitate de stocare de 128 de GB, la care se adaugă și o cameră de fotografiat cu o rezoluție a imaginii extrem de ridicată s-au adaptat timpurilor moderne, iar astăzi îți vin însoțite și în varianta pliabilă, pentru a putea încăpea și în cele mai mici genți.

Ceea ce clasează brandul samsung în topul preferințelor, constă tocmai în această libertate a consumatorului de a-și alege modelul preferat la un preț accesibil pentru el.

Telefoanele Samsung de la Altex.ro vin însoțite de cele mai variate prețuri și modele, pentru a le putea permite atât celor din mass-market, cât și publicului mai înstărit din punct de vedere financiar, să poate beneficia de alegerea dorită.

Cu o istorie bogată, calitativ și pentru orice buzunar, ce ți-ai mai putea dori de la o  marcă de telefonie mobilă?

Ce are Iphone-ul atât de special?

Întrebarea se pune : dacă este Samsungul o firmă atât de respectabilă și calitativă, de ce ai mai avea nevoie de un Iphone?

Pentru prestigiu, mulți ar tinde să spună. Pentru acea imagine apple care răsare pe spatele telefonului și pentru App Store, care, deși vine cu taxe suplimentare atunci când vine vorba de descărcarea unor aplicații, aduce cu sine și o multitudine de variante, multe dintre ele fiind rezervate doar companiei Apple.

Un alt aspect cu care Iphone-ul plusează în fața Samsungului este securizarea fiecărei aplicații, pentru a se asigura  că doar proprietarul de drept al telefonului poate accesa informațiile cerute.

Un mare dezavantaj, rămâne însă lipsa unei răspândiri de cumpărare în ceea ce privește publicul larg, Apple fiind o companie nișată unui anumit public țintă.

Astăzi, calitatea și decizia achiziționării unui telefon din cadrul unui brand renumit, rămâne la alegerea fiecăruia.

Dă start beneficiilor telefonului tău preferat și folosește tehnologia cu cap!

Surse foto: pixabay.com



Recente

cum sa alegi bijuteriile jpg
5 lucruri pe care sa le faci dupa ce ai aflat ca esti insarcinata jpg
faza de platou in procesul de slabire jpg
Sendvisuri de biscuiti cu crema de nuca  Sursa foto shutterstock 1035678472 jpg
clickpentrufemei ro jpg
ClickPentruFemei (1) (19) jpg
Nu e ciocolata dar activeaza hormonul fericirii  Sursa foto  shutterstock 1922207963 jpg
dieta jpg
mituri despre sanatatea femeilor jpg
oua umplute jpg
Cum sa aplici parfumul  Sursa foto shutterstock 1927700651 jpg
telefonul mobil este un obiect murdar jpg
Paste cu pui si spanac  Sursa foto shutterstock 670024192 jpg
Melodia aceasta reduce anxietatea  Sursa foto shutterstock 2228634261 jpg
casa din Londra jpg
Tort cu biscuiti de cacao  Sursa foto shutterstock 274006559 jpg
Budinca apertiv  Sursa foto shutterstock 1530143996 jpg
Bautura care alunga insomnia  Sursa foto shutterstock 544190740 jpg
trifoi  jpg
Muște jpg