Hotelurile unde s-au filmat cele mai apreciate filme, deschise pentru turiști

Dacă îți place să călătorești, ce-ai spune dacă ai ajunge în hotelurile pe care le-ai văzut în filmele sau în serialele tale favorite? Este cât se poate de adevărat, deoarece aceste hoteluri cunoscute sunt disponibile și pentru publicul larg. 

Ritz London jpg

Când vara își intră în drepturi, parcă și cheful de vacanță este mai mare! Însă alegerea destinației de vacanță poate fi una dificilă, cu atât de multe opțiuni disponibile. Îți facem alegerea mai ușoară și îți prezentăm câteva hoteluri în care au ajuns și cele mai mari staruri ale lumii. Ești pregătit să le descoperi? 

Ritz London din „Notting Hill‟ 

Îți amintești de filmul „Notting Hill‟? Dacă da, cu siguranță îți vine în minte scena când Hugh Grant, încearcă să vorbească cu Julia Roberts, dar este confundat cu un jurnalist. Secvența se filma în hotelul „Ritz London‟, din UK. Locația este una de cinci stele, iar cei care s-au cazat în hotel, l-au evaluat cu nota 9,8. 

Citește și: Cele mai bizare hoteluri europene. Unul dintre ele se poate ridica de la sol

Dormitoarele din Ritz London combină arhitectura și mobilierul de epocă cu elementele moderne. Restaurantul principal, cu o stea Michelin, oferă vedere către grădină și folosește cele mai bune ingrediente, din bucătăria britanică. 

Rhinefield House din „The Crown‟ 

Al treilea sezon „The Crown‟ a inclus scene filmate în Rhinefield Hous, un conac din Parcul Național „New Forest‟. Mai mulți membri ai distribuției s-au cazat aici în timpul filmărilor, printre care Helena Bonham Carter și Olivia Colman. 

Conacul include: două piscine, un centru spa și un resturant, unde oaspeții se pot bucura de produse locale proaspete. Există, de asemenea, o sală de sport modernă, terenuri de tenis și o grădină superbă. 

Beverly Wilshire din „Pretty Woman‟ 

De la inaugurarea hotelului din anul 1928, Beverly Wilshire oferă cele mai bune experiențe pentru clienții cazați în acest loc. Hotelul deține o piscină în stil mediteranean, camere dotate cu jacuzzi, un centru spa, o sală de gimnastică, restaurante rafinate cu mâncăruri alese și vinuri rare. 

Vezi și: Cele mai spectaculoase 10 hoteluri din lume. Par desprinse din Rai 

În acest loc s-a filmat celebrul film „Pretty Woman‟, cu Julia Roberts și Richard Gere. De asemenea, de-a lungul timpului, mai multe celebrități s-au cazat aici. Printre ele și Jennifer Lopez. 

Lotte New York Palace, din „Gossip Girl‟ 

Dacă îți dorești să trăiești precum personajul Serena van der Woodsen, din „Gossip Girl‟, a sosit momentul să îți faci rezervare la Hotelul Lotte, din New York!

Acest hotel de cinci stele a fost evaluat de către turiști cu nota de 9,6. Aici se află un centru fitness de 7.000 de metri pătrați, un spa, o brutărie, două saloane de luat masa, un bar, dar și multe alte facilități.

stanga
dreapta
Ritz London jpg
Beverly Wilshire jpg
Rhinefield House jpg
Lotte New York Palace jpg

Sursă foto: Shutterstock