Alimente care stimulează hormonul de creştere

1 73851 original jpg jpeg

Pentru o dezvoltare armonioasă, nu uita rolul alimentaţiei adecvate în construirea muşchilor.

Produse cu melatonină-Alimentele bogate în melatonină pot creşte producţia de hormon de creştere cu 157%. Pune nişte zmeură în fulgii de ovăz şi astfel creşti nivelul hormonului de creştere.

Vitamina D-Lipsa de vitamina D este direct legată de niveluri mai mici de hormoni de sex masculin şi consumarea peştelui,cum ar fi somonul,oferă 271% din doza zilnică recomandată în doar 100g – ne explică cercetătorii de la Universitatea din Oslo.

Ananas-Ananasul este o sursă uimitoare de serotonină-”hormonul fericirii”. Consumaţi-l seara şi vă va îmbunătăţi somnul şi astfel va încuraja hormonul de creştere.

Ulei de cocos– Adăugaţi puţin ulei de nucă de cocos în shake-urile dinainte de antrenament şi încurajaţi producţia de hormon de creştere şi veţi îmbunătăţi şi antrenamentul de rezistenţă.

Legume-În cazul în care aveţi nevoie de o gustare înainte de antrenament,mâncaţi nişte legume. Soia este o mare sursă de arginină şi creşte nivelul hormonului în 30 de minute.

Fasole verde-Fasolea verde este bogată în L-PAD,care stimulează glanda pituitară şi producerea de hormon de creştere,care este necesar pentru muşchii tăi.

Carnea de vită-Proteinele care provin din carnea de vită şi aminoacizii pot creşte sinteza ingredienţilor care stimulează hormonul de creştere de până la 4 ori.

Alimentele bogate în glutamină-"Oamenii de ştiinţă au descoperit că doar 2 grame de alimente care sunt bogate în aminoacizi cu glutamină, cum ar fi iaurtul, sunt suficiente pentru a creşte producţia de hormon de creştere"-declară Departamentul de Fiziologie,Universitatea din Louisiana.