Alimentele care te protejează de alergie

1 71089 original jpg jpeg

Eşti una dintre persoanele care suferă des de alergie? Aceasta poate apărea în urma consumului unui aliment, sau a orice altceva la care organismul reacţionează pentru că-l deranjează.

Substanţele care duc la dezvoltarea unei reacţii în organismne spun că suntem alergici. În plus,cele mai comune alergii pe care oamenii le au sunt:la medicamente,insecte,anumite alimente,polen,şi altele. De asemenea,cea care ne spune prima dată că suferim de alergie este pielea,apoi nasul şi ochii.

Iată care sunt cele mai bune remedii pentru combaterea celor mai comune alergii:

Usturoiul

Datorită proprietăţilor antibiotice pe care le are,usturoiul are capacitatea de a reduce nivelul de inflamaţie a alergiei. Mănâncă usturoi atunci când suferi de alergie şi vei fi surprinsă de rezultat.

Turmericul

Curcumina pe care o conţine turmericul combate alergenii,plus că are proprietăţi antiinflamatorii şi antibacteriene. Bea lapte cu turmeric pentru a te proteja de alergie.

Ghimbirul

Datorită capacităţii de protecţie şi reducere a inflamaţiei,ceaiul de ghimbir este potrivit dacă suferi de alergie.

  

Cartofii dulci

Aceştia conţin vitaminele B6,C,minerale precum magneziu,potasiu şi beta-caroten,care ajută la combaterea inflamaţiei. Mănâncă cartofi dulci fierţi.

Peştele

Somonul conţine acizi graşi omega 3,care au proprietăţiantiinflamatorii. Prin consumul de peşte poţi minimaliza simptomele alergiei.

  Lămâia  

După ce ajunge în stomac,lămâia devine alcalină iar acest lucru ajută la întărirea sistemului imunitar,care luptă împotriva alergenilor. Bea suc de lămâie în fiecare zi.

Ceaiul verde

Dacă suferi de alergie,bea în fiecare zi câte două ceşti cu ceai verde.

Mărul

Flavonoidele pe care le conţine,plus quercitină,oferă protecţie împotriva alergenilor. Mănâncă măr de fiecare dată când observi că suferi de alergie.