Aparatul dentar - pe lângă rolul funcțional, te poate face și mai atrăgătoare!

Te-ai gândit vreodată că un aparat dentar te-ar putea face și mai atrăgătoare? Cu siguranță acum îți vor veni în minte acele bracketuri metalice, considerate inestetice o perioadă lungă de timp, însă materialele folosite în ortodonție au evoluat mult.

image

Dacă în trecut puteai opta pentru un singur tip de aparat, acum modelele sunt variate și îi satisfac chiar și pe cei mai pretențioși, putând arăta impecabil în ciuda faptului că porți un dispozitiv de îndreptare a dinților.

Bracketurile metalice nu mai sunt bau-bau

Aparatul ortodontic a trecut prin numeroase transformări, ajungând în prezent să ofere șansa și celor mai cocheți de a avea dinții aliniați perfect. Vizibile sau invizibile, cu bracketuri din metal, ceramică sau safir, dispozitivele au o eficiență de excepție și un design modern inovativ. Desigur, aparatele cu bracketuri metalice lipite pe fața vizibilă a dinților sunt cel mai frecvent utilizate, având un preț foarte accesibil și o structură foarte puternică, ce nu cedează în timp. Pentru montarea lor pot opta pacienți de orice vârstă, care nu sunt deranjați de aspectul mai evident.

Poate, dacă ai ști că durata tratamentului cu acest tip de aparat dentar este mai scurtă, în general, decât în cazul folosirii altor tipuri de aparate, atunci culoarea argintie a bracketurilor nu te-ar mai deranja atât de mult. Rolul funcțional al aparatelor ortodontice este incontestabil, rata de succes în alinierea corectă a dinților fiind de 100%. Ideea că prin purtarea acestor dispozitive îți este afectată imaginea este cam perimată la ora actuală, mulți dintre pacienți depășind aceste păreri preconcepute.

Ceramică sau safir?

Dacă ești în căutarea unui aparat dentar cu eficiență ridicată, care să aibă un aspect estetic și modern, atunci modelul ceramic poate fi opțiunea perfectă. Bracketurile sunt confecționate din ceramică transparentă de culoarea dintelui, sunt rezistente în timp, însă presiunea care poate fi aplicată asupra lor este mai mică decât în cazul aparatelor metalice. Din acest motiv, durata tratamentului crește cu câteva luni. Aparatul este recomandat adulților care vor ca dispozitivul să fie cât mai puțin vizibil.

Te atrag cristalele de safir? Există un model de aparat dentar cu bracketuri transparente realizate din aceste materiale. Aparatul este puțin vizibil, ușor de purtat și nu creează disconfort. Se poate aplica la orice vârstă, nu își schimbă culoarea în contact cu alimentele, iar prețul este mai redus decât în cazul aparatelor fără bracketuri. Aspectul estetic este de excepție, aparatul fiind o mică bijuterie.

image

Invisalign sau Incognito?

Îți dorești cel mai avansat aparat ortodontic invizibil? Modelul Invisalign este realizat în urma a 20 de ani de cercetări științifice și peste 900 de patente. Aliniatorii sunt 100% personalizați nevoilor tale, sunt practic invizibili și nimeni nu va observa că porți aparat. Nu există sârme sau bracketuri metalice care să irite gingiile sau gura, iar aliniatorii se pot scoate pentru a mânca și pentru a efectua igiena orală corectă. Tratamentul este deosebit de eficient și rapid, putând dura 6 luni.

Modelul Incognito este un alt tip de aparat invizibil, care s-a făcut cunoscut în nișa dispozitivelor ortodontice linguale. Bracketurile sunt lipite pe suprafața din spate (linguală) a dinților și nu se observă absolut deloc. Tehnologia folosită este de ultimă generație, setul de bracketuri fiind personalizat pentru situația fiecărui pacient.

Nu ezita să porți un aparat dentar, dacă poziția dinților tăi trebuie corectată! Cu noile dispozitive, șarmul tău nu va fi deloc afectat.Recente

Samsung sau iPhone Iată ce telefon ți se potrivește mai bine în funcție de nevoile tale de zi cu zi! jpeg
par carut jpg
caine, fructe, cirese jpg
Ochi hazel jpg
shutterstock 418125508 jpg
Piele sanatoasa, fructe jpg
Sapunuri care alunga insectele tantarii  Sursa foto Pixabay jpg
masina de spalat vase jpg
lampi led unghii jpg
cumsedepisteazacanceruloral jpg
shutterstock 1746013364 jpg
exfoliant fata xpertbeauty jpg
Pleci la shopping  5 lucruri pe care sa le alegi cu maxima atentie jpg
shutterstock 1433984846 jpg
7 moduri mai putin stiute prin care iti protejezi rinichii  Sursa foto shutterstock 1922026235 jpg
Tort de ciocolata cu cirese  Sursa foto shutterstock 1459193222 jpg
femeie care nu slăbește  sursa   Shutterstock jpg
casa bântuită  foto   Shutterstock jpg
Pui souvlaki  Sursa foto shutterstock 1145156660 jpg
rochii elegante jpg