Băutura care te ajută să slăbeşti mai repede

1 72864 original jpg jpeg

Ştiai că cea mai comună băutură din casa ta te ajută să pierzi în greutate? Are aport caloric 0, este la îndemâna oricui, nu costă nimic şi îţi subţiază talia. Da, vorbim de apă, simpla şi banala apă.

Consumul de apă,în cantitatea recomandată de doctor,de 2,5 l pe zi,ajută la accelerarea metabolismului,prevenirea constipaţiei,hidratarea pielii,reducerea celulitei şi detoxifierea organismului.

Înlocuieşte sucurile cu apă

Dimineaţa,imediat după ce te-ai trezit,bea 1 pahar de apă caldă cu lămâie. Acest amestec ajută la detoxificarea organismului. Apoi,pe parcursul întregii zile,încearcă să bei doar apă şi să elimini complet sucurile şi băuturile alcoolice din dietata. În schimb,poţi bea ceai verde,cafea neîndulcită şi apă cu lămâie.

Înainte de masă,1 pahar cu apă

Apa nu trebuie băută doar când îţi este sete,ci şi atunci când îţi este foame sau când ai poftă de ceva dulce. Nu pentru a sări peste o masă,ci doar pentru a reduce porţiile de mâncare,prin suprimarea nevoii de hrană. Se pare că cei care beau 1 pahar cu apă slăbesc mult mai uşor decât cei care nu au acest obicei. De asemenea,este recomandat ca în tot acest timp să mănânci alimentele în stare cât mai naturală,fără excese,iar sportul ar trebui să fie nelipsit din program.

Citeşte şi:Cele mai populare remedii cu sare

Apa rece arde mai multe calorii

De fiecare dată când bei apă rece,organismul depune un efort suplimentar pentru a încălzi apa,ceea ce înseamnă că arde mai multe calorii. Bine,nu vorbim de numere uriaşe,dar fiecare calorie contează atunci când vrei să slăbeşti.

Alte beneficii ale consumului de apă

Suntem peste 70% apă,ceea ce înseamnă că organismul are nevoie de acest lichid pentru producerea de celule noi. De altfel,pentru că şi oasele sunt o treime apă,consumul de apă ajută la refacerea celulelor osoase,în timp ce încheieturile îşi recapătă mobilitatea.

Previi apariţia celulitei

Atunci când bei apă,minimum 6-8 pahare pe zi,te menţii hidratată,ceea ce face ca stratul de colagen să primească nutrimenţii de care are nevoie,prevenind,în acest fel,apariţia celulitei şi formarea de depozite de celule adipoase.

Citeşte şi:Curele de slăbire pot accentua stările de depresie