Băutura care tratează răceala şi tusea! Are efect imediat

1 72483 original jpg jpeg

Chiar dacă ai luat medicamente, încă eşti răcită şi tuşeşti? Ei bine, în aceste condiţii este recomandată o băutură naturală uimitoare, care te vindecă în câteva secunde. Şi cel mai important este că poate fi preparată uşor chiar acasă şi oferă rezultate imediat.

Pentru tratarea răcelii şi a tusei,cele mai bune sunt remediile naturale,care sunt şi foarte eficiente. Pentru prepararea acestei băuturi naturale ai nevoie de:miere,usturoi,lămâie şi oţet de mere.Mierea este cunoscută pentru proprietăţile antivirale şi antibacteriene pe care le conţine,plus că este ingredientul perfect care tratează răceala. Lămâia ajută la eliminarea din organism a virusurilor.

Citeşte şi:Mănâncă sfeclă roşie dacă nu vrei să te mai îmbolnăveşti iarna

Cunoscut pentru proprietăţile antiinflamatorii,oţetul de mere ajută la eliminarea congestiei. Iar usturoiul este un alt ingredient perfect pentru tratarea răcelii,deoarece este bogat în proprietăţi antivirale şi bacteriene.

Reţeta tratamentului natural pentru răceală şi tuse: Ai nevoie de:

-10 căţei de usturoi

-  ¼ cană de oţet de mere

-sucul de la o lămâie

-3-4 linguri de miere

-2 căni de apă

Mod de preparare:

Începe cu curăţarea a celor 10 căţei de usturoi,pe care îi pasezi. Pasta de usturoi obţinută o pui în apa pe care ai pus-o într-o oală şi o dai la fiert. Nu o laşi mai mult de 10 minute.

Strecori într-o cană de sticlă apa de usturoi. Apoi,adaugi în ea oţetul de mere,sucul de la lămâie şi mierea,după care amesteci bine cu o lingură.

Citeşte şi:Combinaţia iernii tratează 5 afecţiuni

Mod de folosire:

Se bea din acest suc de două ori pe zi câte jumătate de cană. Vei observa în scurt timp că răceala şi tusea nu-şi vor mai face simţită prezenţa.

Sursă+credit foto:www.boldsky.com