Beneficiile nebănuite ale tequilei

1 65105 original jpg jpeg

Ai bănuit vreodată că tequila te poate ajuta să slăbeşti? Sigur că în mod obişnuit consumul de băutură are o serie de restricţii, însă sunt momente când un pahar de tărie poate face minuni.

Tequila ajută digestia

Un pahar de băutură după masă poate îmbunătăţi digestia,potrivit ultimelor studii. Unii experţi susţin chiar că merge un pahar şi înainte de prânzpentru a accelera metabolismul şi a reduce pofta de mâncare. Ameţeala este posibil să fie bonus!

Este probiotic

Ai auzit,probabil,deja de probiotice,iar dacă nu,află că ele sunt bacteriile sănătoase care populează în mod natural intestinele noastre. Ele sunt responsabile pentru cea mai mare parte din sistemul nostru imunitarşi au rolul de a ajuta corpul să îşi menţină echilibrul.

Din nou,vorbim despre cantităţi mici de tequila. Dacă ajungi în stare de ebietate,cel mai probabil poţi să uiţi de oricare din avantajele oferite de consumul acestei licori.

Poate ajuta la lupta împotriva osteoporozei

Tequila conţine agavins,care are rol de a ajuta organismul în absorbţia calciului şi,prin urmare,ar putea fi o opţiune viabilă pentru prevenirea dezvoltării oaselor fragile sau casante.

Poate reduce şansele de a dezvolta demenţă

Potrivit BBC,  studiile arată că există o legătură între persoanele care beau cantităţi moderate de alcool (inclusiv tequila) şi o incidenţă mai mică de a dezvolta demenţă mai târziu în viaţă. Dar fii atentă! La pol opus,există o altă corelaţie între oamenii care beau prea mult  alcool şi o rată mult mai mare de a avea demenţă.

Te scapă de insomnie

Datorită stării de relaxare pe care ţi-o induce,tequila ajută la calmarea nervilor şi poate fi un bunajutor atunci când vrei să scapi de insomnie.  Totuşi,este mai bine să nu depinzi de nicio substanţă,cu atât mai puţin de alcool. Dar în cazuri excepţionale,fără a face din asta un obicei,tequila poate fi doar un simplu mod de a te bucura de linişte şi relaxare.

Uită de cuvântul “mahmureală”

Dacă vrei să fii încă lucidă după ce ai consumat tequila trebuie să consumi doar băutură din "100% agave". Brandurile mai ieftine pot fi completate cu alcool şi zahăr,caz în care acest ultim beneficiu nu mai este valabil.Recente

ClickPentruFemei (4) (6) jpg
avion  sursa   Shutterstock jpg
Masina de spalat rufe jpg
Prajitura cu mere  Sursa foto shutterstock 376258168 jpg
Grup de drumeti langa lac JPG
40 de ani jpg
Pensule machiaj jpg
Supa de linte  Sursa foto shutterstock 309501530 jpg
manichiura 3D 2023 shutterstock 1720295548 jpg
Ce sa nu faci cand ai buzele crapate  Sursa foto shutterstock 1846727497 jpg
cadouri de casa noua shutterstock 755663365 jpg
canapea si flori shutterstock 204510988 jpg
Mituri despre igiena feminina  Sursa foto shutterstock 1254137329 jpg
Mancare fructe bautura jpg
Curatenia d eprimavara  Sfaturi utile  624621179 jpg
Prajitura mozaic cu biscuiti  Sursa foto shutterstock 2017645007 jpg
avocado jpg
Manichiura cu gel jpg
protejarea mediului jpg
Supa crema d e legume  Sursa foto shutterstock 152318729 jpg