Ce dezvăluie despre tine prima parte pe care o speli la duş

Te-ai gândit vreodată ce spune despre tine partea corpului cu care începi când faci duş sau baie? Observă care este cea pe care o preferi cel mai des şi află ce dezvăluie despre relaţia ta cu ceilalţi!

femeie la dus jpeg

Modul în care facem baie nu este niciodată același, dar s-ar putea să fi observat că există o tendință de a începe cu o anumită parte a corpului. În subconștient, decizia este luată de corpul nostru și spune multe despre personalitatea fiecăruia.

Faţa

Îţi pasă foarte mult de modul în care ești perceput și vrei să ai cea mai mare grijă de ceea ce observă ceilalţi prima oară la tine, fața. Uneori, devii frustrat sau stresat. Este greu pentru tine să auzi lucruri rele despre tine.

Pieptul

Eşti încrezător și te simţi bine în propria piele. Eşti practic, simplu, hotărât.  De asemenea, îți place să fii independent și oamenii te admiră pentru asta.

Părul

Îţi place disciplina și ordinea. Partea superioară a corpului tău denotă în general forță, iar spălarea ei indică mai întâi că ai o părere fermă despre orice. Îţi gestionezi foarte bine timpul și eşti cunoscut pentru punctualitate. Îţi alegi mai ales prieteni inteligenţi decât bogaţi.

Gâtul şi umerii

Te numeri printre cele mai muncitoare persoane. Umerii denotă povara și întotdeauna vrei să scapi de povara de a realiza totul perfect. Ești o persoană pozitivă și interesantă. De asemenea, te aștepți la aceeași atitudine din partea celorlalți. Ești foarte competitiv și vrei să fii cu un pas înaintea tuturor.

Vezi şi: E indicat să faci duş dimineaţa sau seara? Ce părere au dermatologii

Spatele

Spatele îţi reflectă conștiința. Implică sistemul nervos şi coloana vertebrală. Dacă te speli prima oară pe spate înseamnă că eşti o persoană ezervată, foarte precaută și nu ai încredere în oameni. Obişnuieşti să te gândeşti bine înainte de a lua o decizie. Singurătatea nu este chinuitoare pentru tine, din contră, o iei ca pe o ocazie să te bucuri de timp cu tine.

Braţele sau picioarele

Acorzi atenție membrelor când te speli? Eşti o persoană umilă și responsabilă. Brațele sau picioarele sunt simbolurile puterii și ale voinței. Prin urmare, dacă le speli mai întâi pe acestea înseamnă că îţi este teamă să faci alegeri.

Subraţul

În cazul în care ai tendința să speli axilele mai întâi, este posibil să fii un om popular printre colegi şi prieteni deoarece eşti văzut ca o persoană de încredere. Nu te fereşti de munca grea.

Citeşte şi: Tu ştii care este cea mai murdară parte a corpului? Este incredibil! Dacă nu o păstrezi curată, zeci de boli te pândesc

Părţile intime

Ești o persoană foarte timidă, introvertită sau cu o stimă de sine scăzută. Nu ți se acordă prea multă atenție în grupurile sociale, dar cei care te cunosc ştiu că ești sincer, empatic şi generos. Îi faci pe prieteni şi colegi să se simtă foarte confortabil în compania ta.



Recente

Cum sa fii confortabila si rafinata in sezonul rece TOP piese vestimentare care NU pot lipsi din garderoba ta! jpg
tipuri de nasturi jpg
Anca Alungulesei silueta jpg
sfaturi parinte copil shutterstock 1318903208 jpg
cateva detalii importante la alegerea vasului de wc  1654350490 jpg
caserole catering din polistiren snick ambalaje jpg
De ce este extrem de important să îți usuci mâinile după spălare, foto shutterstock jpg
Cele mai utile electrocasnice descopera aparatura esentiala pentru o casa moderna jpg
Ce include revizia periodica a masinii si cand ar trebui sa o faci jpg
input jpg
Kiwi, foto shutterstock jpg
Ce băutură caldă şi delicioasă îţi reduce colesterolul   Sursa foto Pixabay jpg
amantă personalități moarte  sursa foto   Shutterstock jpg
Lupta impotriva virusurilor   Alimente care iti vor proteja sistemul imunitar jpg
Un nou trend pe TikTok  Banda izolatoare pentru un somn mai bun   Sursa foto Shutterstock jpg
Ce tip de sport se potriveste zodiei tale   Sursa foto Shutterstock jpg
Coafuri la modă în toamna lui 2022   Sursa foto Shutterstock jpg
Cum poti porni un business in industria de beauty sfaturi si trucuri pretioase jpg
Eva Pavel Catalin Botezatu jpg
labute patrupezi plimbare foto shutterstock 1530537530 jpg