Cel mai puternic antibiotic natural! Iată cum să-l prepari!

1 65455 original jpg jpeg

Cea mai bună modalitate ca să te păzeşti de diferite afecţiuni este să îţi menţii o imunitate crescută a organismului. Pentru a avea un corp sănătos şi o imunitate puternică, trebuie să te hrăneşti corespunzător, cu alimente sănătoase, dar poţi, de asemenea, să foloseşti mici trucuri care să te ajute să-ţi ţii sub control starea de bine.

Iată ce băutură să-ţi prepari pentru a avea o imunitate de fier.

 

Vei avea nevoie de următoarele ingrediente:

700 ml oţet de mere,

1/4 ceaşcă cu usturoi tocat mărunt,

1/4 cană cu ceapă tocată mărunt,

2 ardei proaspeţi,cei mai iuţi pe care îi poţi găsi,

1/4 ceaşcă cu ghimbir ras,

2 linguri de hrean ras,

2 linguri de turmeric.

Mod de preparare:

Într-un castron se amestecă toate ingredientele,cu excepţia oţetului. Se omogenizează şi se pune amestecul într-un borcan,după care se adaugă oţetul. Se înşurubează capacul bine şi se agită energic. Cel mai indicat ar fi să se umple două treimi din borcan cu compoziţia obţinută.

Borcanul se păstrează într-un loc răcoros,două săptămâni. După acest timp,se strecoară amestecul,folosind,de preferinţă,tifon.

O  lingură din această băutură,administrată zilnic,este suficientă pentru a îmbunătăţi şi a întări sistemul imunitar,dar fii atentă pentru că este foarte picantă. Înainte de a te decide să consumi această băutură,consultă medicul.

De asemenea,poţi utiliza preparatul în bucătărie,dacă iî amesteci cu puţin ulei de măsline. Compoziţia o vei folosi ca sos pentru salate sau friptură.