Cele mai frumoase tunsori pentru femeile cu părul cărunt

Dacă ai părul cărunt și încă nu te-ai hotărât cum să îl tunzi și aranjezi, îți spunem care sunt cele mai potrivite tunsori pentru tine. Îți vor evidenția culoarea părului, iar tu o să te simți bine în pielea ta. Descoperă care sunt acestea! 

image

Pentru o femeie, alegerea coafurii poate fi, uneori, o misiune dificilă. De aceea, stiliștii își oferă sfaturile și ne spun care sunt cele mai potrivite tunsori pentru femeile care se mândresc cu părul cărunt. 

Citește și: Ce culori să porți dacă ai părul cărunt. Aceste haine îți vor evidenția trăsăturile! 

Ce tunsoare să alegi dacă ai părul cărunt

Pentru a profita la maximum de părul cărunt, expertul în frumusețe, Gwenda Harmon, îți recomandă tunsoarea bob clasică: „Cu ajutorul acestei coafuri îți evidențizi firele de păr naturale. De asemenea, tunsoarea bob este ușor de întreținut și este potrivită pentru orice femeie”, a spus ea pentru publicația „Best Life”. Pe lângă tunsoarea bob clasică, la modă este și tunsoarea bob stratificat, care adaugă un plus de volum.

O altă tunsoare potrivită pentru părul cărunt este pixie cut. Acest stil este ușor de întreținut și adaugă un aer tineresc aspectului tău. În plus, îți permite să te miști în voie, fără să ții cont de dimensiunea părului tău. 

Dacă preferi părul lung, poți opta pentru o tunsoare în scări. Arată foarte bine și adaugă volum aspectului său. De asemenea, este o tunsoare elegantă care evidențiază trăsăturile feței. 

Poate ești interesat și de: Cât de des trebuie să te speli pe cap dacă ai părul cărunt și ce alte produse de îngrijire să folosești 

Și tunsorile asimetrice sunt potrivite pentru persoanele cu părul cărunt, deoarece adaugă o notă modernă aspectului fizic. Poți să alegi să te tunzi în față mai lung și în spate mai scurt sau să optezi pentru un aspect mai îndrăzneț, în funcție de personalitatea ta.

În plus, dacă ai părul lung sau mediu, ce-ai spune dacă ai încerca o coafură cu bucle? Buclele oferă un aspect elegant părului cărunt, îți evidențiază trăsăturile și adaugă un plus de volum. În funcție de preferințele tale, poți opta pentru bucle mari și lăsate sau pentru bucle mai mici și strânse. 

Sursă foto: Shutterstock  



Recente

polipii pe colon jpg
Laptele cu mirodenii regleaza glicemia si digestia  Sursa foto shutterstock 1843827337 jpg
pesticide jpg
Piept de pui cu spanac  Sursa foto shutterstock 1880367337 jpg
Dexcom ONE Romania jpg
clickpentgrufemei ro jpg
Prajitura poloneza  Sursa foto shutterstock 1935242111 jpg
clickpentrufemei ro jpg
femeie în casă  foto   Shutterstock jpg
Deshidratare jpg
femeie ca o regină foto   Shutterstock jpg
mască de față  foto   Shutterstock jpg
Ginkgo biloba  Sursa foto shutterstock 1767278624 jpg
Fibrom uterin jpg
Mira jpg
Cozonac impletit  Sursa foto shutterstock 266611979 jpg
Minitarte aperitiv  Sursa foto shutterstock 43811440 jpg
Cum poți realiza bijuterii handmade unice jpg
Pulpa de miel in foitaj  Sursa foto shutterstock 1661084821 jpg
Insecte in baie  jpg