Coaja de lămâie vindecă durerile de articulaţii. Remediul natural care te scapă de disconfort

1 remediu natural cu coaja de lamaie jpg jpeg

Tot mai mulţi medici recomandă să includem în dieta noastră zilnică alimentele care conţin antioxidanţi naturali şi vitamina C. Lămâia este unul dintre fructele care nu ar trebui să ne lipsească, indiferent de forma în care alegem să o consumăm.

Lămâia este benefică şi în prevenirea mai multor afecţiuni, cum ar fi gripă, laringita, infecţii bacteriene şi hipertensiuna arterială. În plus, potrivit studiilor şi cercetărilor făcute de medici de renume din întreaga lume, aceasta ar avea efecte impotriva cancerului. 

Citeşte şi: Mască pentru căderea părului. Combină uleiul de ricin cu trei picături de coniac, face minuni

Iar dacă suferi de dureri articulare, un remediu natural ce are la bază coaja de lămâie te poate scăpa de disconfort. Încercaţi această reţetă, propusă de secretele.com, pentru a calma durerile de articulaţii care afectează mai ales braţele şi picioarele.

Cum preparari remediul cu lămâie:

Curată două lămâi şi pune cojile într-un borcan. Toarnă peste ele ulei de măsline până le acoperă complet apoi închide borcanul. Închide borcanul bine şi lasă-l să se odihnească timp de 2 săptămâni.

Citeşte şi: Masca de păr cu banane reface vârfurile despicate. 4 moduri în care o poţi prepara

Cum utilizezi remediul cu lămâie:

Odată ce remediul este gata pentru utilizare, foloseşte uleiul din amestec pentru a-l aplică pe zonele afectate. Înfăşoară o pungă de plastic zona pe care ai aplicat uleiul şi apoi acoper-o cu un prosop sau eşarfă groasă de lână. Tratamentul se face seară înainte de culcare, deoarece articulaţiile nu sunt solicitate pe timpul nopţii şi se pot vindecă mai uşor.