Combinaţia iernii tratează 5 afecţiuni

1 72404 original jpg jpeg

Primul lucru care-ţi vine în gând atunci când te gândeşti la remedii naturale este mierea. Da, mierea este un medicament natural care tratează mai multe probleme de sănătate. Şi atunci când mierea este combinată cu un alt condiment - scorţişoara, vor fi tratate imediat mai multe afecţiuni.

Mierea şi scorţişoara au foarte multe beneficii asupra sănătăţii. Totodată,este tratamentul antic folosit de secole de generaţiile trecute din întreaga lume pentru a se menţine sănătoase.

Beneficiile mierei şi ale scorţişoarei:

Cunoscută pentru proprietăţile antiinflamatorii,antimicrobiene şi antioxidante,mierea conţine şi foarte multe substanţe nutritive şi aminoacizi. Iar scorţişoara ajută la menţinerea sub control a inflamaţiilor şi stimulează sistemul imunitar.  Aşadar,aceste două ingrediente sunt combinaţia perfectă pentru tratarea mai multor afecţiuni.Atunci când mierea şi scorţişoara sunt combinate şi consumate împreună,cel mai important beneficiu pe care-l are este stimularea sistemului imunitar. Este esenţial ca imunitatea să fie puternică pentru a ţine la distanţă infecţiile bacteriene şi virale,care pot cauza dezvoltarea mai multor afecţiuni în organism.

Iată care sunt afecţiunile pe care le tratează mierea şi scorţişoara: Ajută la tratarea răcelii

Amestecă o lingură de miere cu un pic de scorţişoară pudră. Începe să iei din ea înainte de culcare. Va trata răcealaşi tusea.

Ajută la tratarea indigestiei

Amestecă o lingură de miere cu un pic de scorţişoară pudră şi iei din ea înainte de-a mânca. Va preveni aciditatea şi indigestia.

Previne afecţiunile cardiovasculare

Mănâncă miere amestecată scorţişoară pudră în fiecare dimineaţă la micul dejun pentru a reduce riscul de a suferi de atac de cord.

Ajută în procesul de slăbit

Mierea şi scorţişoara sunt ingredientele perfecte care nu trebuie să lipsească din dieta ta dacă vrei să slăbeşti. Amestecă o lingură de miere şi jumătate de lingură de scorţişoară pudră,apoi pune la fiert 200 ml de apă. După care,adaugi în apa caldă amestecul. Bea apa înainte de-a mânca micul dejun şi înainte de culcare.

Previne obezitatea

Pune într-o cană cu apă fierbinte o lingură de miere cu jumătate de lingură de scorţişoară,apoi amesteci bine cu o lingură. Bei înainte de micul dejun (pe stomacul gol) cu o oră şi jumătate. Va preveni obezitatea.

Sursă+credit foto:www.boldsky.com