Cum poţi scăpa naturist de tusea seacă?

1 80128 original jpg jpeg

Nimic nu este mai deranjant decât tusea seacă, în special noaptea când ar trebui să te bucuri de un somn profund şi odihnitor.

Când vine vorba despre tuse trebuie precizat faptul că există două tipuri şi anume: tusea productiva care elimină mucusul existent în căile respiratorii, şi tusea seaca pe care trebuie să o potoleşti cât mai repede pentru ca altfel pot apărea complicaţii.

Ţine cont şi de faptul că această tuse seacă poate fi provocată de cele mai multe ori în cazul în care există o oarecare alergie, dar şi în cazul incipient al unei gripe.

Deşi există numeroase medicamente cu ajutorul cărora poţi trata aceste forme de tuse, încearcă în primă instanţă varianta naturistă, urmând ca în cazul în care rezultatele pozitive nu apar să consulţi un medic specialist.

Mierea, dulcele bun la toate

Unul dintre cele mai vechi şi bune produse naturiste, mierea, datorită proprietăţilor sale antibacteriene te va ajuta în cazul tusei seci să elimini bacteria responsabilă cu acest simptom, astfel încât este necesar să iei 3 linguri de miere pe zi atât pentru a calma senzaţia de disconfort cât şi tusea seacă.

Descoperă alte remedii naturiste împotriva tusei seci pe clicksanatate.ro.

Sursa foto: netdoctor.co