Cum poţi vindeca SINUZITA cu medicamentele naturii

nas înfundat mereu jpeg

Tratamentele naturiste au revenit în actualitate şi sunt tot mai des invocate în multe boli. Sinuzita, de exemplu, este una dintre aceste afecţiuni care pot fi ameliorate prin tratamente naturiste.

Sinusurile sunt cavităţi mici în craniu umplute,în mod normal,cu aer. Acestea produc mucus ce ajută la menţinerea pasajului nazal departe de alergeni şi substanţe poluante.Atunci când,în urma unei disfuncţionalităţi cauzate de răceală,rinită alergică,polipii nazali,corpuri străine sau deviaţia de sept,sinusurile şi pasajul nazal sunt opturate,avem de a face cu sinuzita.

Inflamaţia mucoasei care căptuşeşte sinusurile nazale poate fi cauzată şi de fungi,în cazul persoanelor care au un sistem imunitar deficitar.

Sinuzita poate fi de două feluri:cronică-durează până la 4 săptămâni şi acută-durează mai mult de 12 săptămâni,chiar şi ani,fiind greu de identificat şi de tratat.

Această afecţiune supărătoare,care poate avea repercusiuni grave dacă nu este tratată la timp se manifestă prin:congestie nazală,durere în zona nasului,dureri de cap,durere şi presiune facială,mucus îngroşat şi decolorat.

În cazul în care nu sunteţi adepţii tratamentului medicamentos,trebuie să ştiţi că sinuzita poate fi combatută cu succes prin tratamente naturiste.

Cea mai cunoscută metodă naturistă de tratament pentru sinuzită sunt inhalatiile. 

.............

Află de pe ANTENA SATELOR care sunt cele mai eficicinete tratamente naturiste pentru sinuzită.