Exercițiile care împiedică formarea gușii. Transformă-ți fața fără bisturiul medicului!

După vârsta de 25 de ani, pielea ta începe să-și piardă aspectul ferm, indiferent de produsele cosmetice pe care le folosești. Și începe să apară bărbia dublă. Din fericire, avem soluții.

image

Mai mult decât cremele de față, exercițiile faciale sunt cheia pentru a arăta mai fresh. Acestea ajută la creșterea circulației sângelui și, de asemenea, la estomparea ridurilor.

În general, dacă urmezi o dietă sănătoasă, te odihnești bine și ești activ fizic, îți poți ajuta corpul să rămână în formă și tânăr cât mai mult timp. Dacă aceste obiceiuri sănătoase nu ajută, inspiră-te din următoarele exerciții faciale care îți vor spori zâmbetul, vor împiedica formarea gușii și te vor face să arăți ca-n tinerețe.

Cum se formează bărbia dublă?

Bărbia dublă este denumită din punct de vedere medical grăsime submentală. De obicei, se dezvoltă atunci când un strat de grăsime se acumulează sub bărbie sau în jurul gâtului și cel mai frecvent este asociată cu creșterea în greutate. Dar nu trebuie să fii supraponderal pentru a avea gușă. Genetica sau pielea mai lăsată, ca urmare a îmbătrânirii, pot crea, de asemenea, o bărbie dublă. Există exerciții care nu doar tonifică mușchii și țesuturile care înconjoară pielea feței, ci promovează și o linie mai puternică a maxilarului. Toate acestea pot fi făcute cu ușurință acasă și dau rezultate într-o lună, dacă sunt realizate în mod regulat.

Exercițiul cu guma de mestecat

Oricât de ciudat sună, guma de mestecat ar putea fi una dintre cele mai simple și mai eficiente modalități de a elimina grăsimea suplimentară de pe față. Când mesteci gumă în mod repetat, îți exersezi mușchii feței și bărbiei într-o mișcare repetată și elimini, astfel, excesul de grăsime. De asemenea, acest exercițiu te ajută să-ți întărești și mușchii maxilarului.

Exercițiu pentru bărbia dublă

După cum sugerează și numele, acest exercițiu te ajută să scapi în special de bărbia dublă. Ținând fața dreaptă, mișcă maxilarul inferior cât de înainte poți și ridică, în același timp, bărbia. Revino, apoi, la poziția inițială. Repetă acest exercițiu de 10 ori.

Exercițiu cu mingea de tenis

Folosirea unei simple mingi de tenis poate fi cheia pentru a scăpa de gușă. Acest exercițiu folosește mișcări repetate care vizează mușchii feței și ai gâtului. Plasează o minge de tenis între bărbie și gât și susține-o acolo. Presează mingea cu bărbia, apoi slăbește. Fă această mișcare timp de 25-30 de repetări, pentru rezultate vizibile.

Exercițiul sărutului în aer

Întinde-te pe spate pe pat și uită-te la tavan. Încrețește-ți buzele ca și cum ai săruta tavanul pentru a întinde zona de sub bărbie. Menține această poziție pentru câteva secunde, apoi revino la cea inițială. Repetă mișcarea de 10-15 ori.

Exercițiu de întindere a limbii

Privind drept înainte, scoate limba cât poți de mult. Ridică-ți, apoi, limba în sus ca și cum ai ținti spre nas. Vei simți cât de bine se întind mușchii gâtului, odată cu limba. Ține limba în această poziție timp de 10 secunde, apoi eliberează. Repetă exercițiul de 10 ori.

Exercițiul față de pește

Dacă exagerezi fața aceea pe care o adopți pentru selfie-uri, ai putea să scapi, prin exercițiu regulat, de bărbia dublă inestetică. Tot ce trebuie să faci este să-ți sugi obrajii și să-i ții așa timp de 30 de secunde. Respiră și repetă exercițiul de patru până la cinci ori.

@shutterstockRecente

Floarea de hartie este si remediu naturist  Sursa foto Pixabay jpg
Legume cu usturoi  Sursa foto shutterstock 1790228171 jpg
căldură  foto   Shutterstock jpg
dulap cu haine jpg
Curățenia și ordinea de acasă nu au fost niciodată atât de simple jpg
Vrei sà scapi de mirosurile neplÃcute din bucÃtÃrie ta când gÃtesti Iatà câteva trucuri care te pot ajuta în acest sens (1) jpg
Ce este rejuvenarea vaginla si cum iti dai seama ca a venit timpul sa apelezi la ea jpg
Ai parul deteriorat Vezi cateva metodele de ingrijire care ii vor reda aspectul sanatos jpg
Chec cu zmeura  Sursa foto shutterstock 146752931 jpg
masti turmeric shutterstock 201136739 jpg
celulita shutterstock 2296152455 jpg
deshidratare shutterstock 2338147147 jpg
viziune shutterstock 451182664 jpg
Organizeaza ti dulapul  Sursa foto shutterstock 2048753441 jpg
Piept de pui cu sos de usturoi  Sursa foto shutterstock 1424425691 jpg
Omleta jpg
curatarea covoarelor  jpg
clickpentrufemei ro jpg
implant dentar pret jpg